Vienā no viļņa garuma, cik acs šūnas canbe iespējams FDTD

A

ADS_RFMW

Guest
Vienā viļņa garums, cik acs šūnas var iespējama FDTD metodi windos 32 bitu OS?

Hi,
FDTD prasa šūnas vismaz 10 vajadzētu būt tur pa viļņu dēļ stabilitātes apsvērumu dēļ (32 vai 64 bitu nebūs jautājums šeit).Maksimālais šūnu skaits vienā viļņa garums ir līdz pat jums.Bet, ja jūs palielināt no.of šūnas, atmiņas requiremnt ievērojami palielināsies un laika posma lielumu samazināsies vēl vairāk, lai kopējais simulācija laiks palielinās.
Ņemot vērā faktu, ka 32 bitu sistēma nespēj risināt vairāk kā 4 GB atmiņas, nav ieteicams palielināt šūnu skaitu pēc 20 vai 30, bet es domāju, ka 12-15 šūnas dos labus rezultātus.Bet, ja jūsu problēma izmērs ir neliels (gan viļņu garumu), tad varat doties uz 20 vai 30 šūnām vienā viļņa garumu.
Mans padoms ir nepārsniegt 20 šūnām vienā viļņa garumu.

Best Regards
Jithesh

Hello,

Jā, Jithesh ir pareiza ...
Bet daži komentāri ...
1.Minimālais Cells
Jūs varat izmantot mazāk nekā 10 šūnu uz viļņa teikt, 7 vai 8, bet Jums nav iegūt precīzus rezultātus, un jums var būt stabilitātes problēmas pat comercial FDTD kodu ...

2.Maksimālais elementu
Jūs varat izmantot vairāk nekā 30 šūnām vienā wavlength pateikt 40 vai 50, bet atkal šeit, kad soli tiks samazināts un konverģence aizņems ilgāku laiku ... un var būt atmiņas prasība problēmas var nebūt problēmu ar ar labu RAM 64 bitu OS

3.Optimālu skaits šūnu
Lai iegūtu vēlamo rezultātu, lai dotu problēma attiecībā uz lambda lielāko FDTD kodu vai tirdzniecības iepakojumiem dos labus rezultātus, ap 15-20 šūnas vienā viļņa ...

Es ceru, ka tas palīdz jums ...--- Manju ---

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back