Video Protecion Problēmas

E

etileyli

Guest
Hi!

Esmu dažas video un Visual Basic saskarni, lai sāktu šo video.

Es gribu, lai pasargātu šos video no kopē ar dongle, programmatūru vai jebkādu citu metodi.Jautājums ir, kā es varu padarīt šos video nesasniedzams par saskarni lietotājam, bet arī atskaņot tos caur saskarni?Es piešķiru VB kods uz manu ziņu.

Jebkura palīdzība būs appreciated dziļi!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi Dear,
Man darbā ar VB (var būt FoxPro jūs varat zvanīt tā) no pēdējo 15 gadu laikā arī tagad dienas migragted uz Iegultās / .net un ar to saistītās tehnoloģijas, kā pieslēgties MCU's ..Man ir lejupielādēt jūsu kods failu ...i am nevar saprast, ko vēlaties darīt ar VB6 un kodu veida jums sniedz jūsu arestu ..

Lūdzu, jūs varat paskaidrot par savu kodu ..
Neuztraucieties, es neesmu gatavojas izpildīt savu kodu par manu PC

Attiecībā
Pcup
Video Aizsardzība ar šā kodeksa ....??
Kods:

Process.Start ("C: \ Documents and Settings \ etileyli \ Desktop \ DUYUSAL MOTOR ( ) \ duyusalmotor.mov")

Hi Pcup,

Patiesībā kods nav svarīga daļa manu jautājumu, tikai, lai sāktu filmas.
Es augšupielādēju to, lai pierādītu, ka es neko nedarīja ar VB, lai aizsargātu neko.

Es domāju, ka es varu aizsargāt video ar sava veida paņēmiens, spēles, piemēram, FIFA un NBA izmantošanu.

.

Un es brīnums, ja es varētu piemērot tādu pašu vai līdzīgu metodi ar VB.Programmas scenāriju ar VB sāksies un lietotājam būs tikai iespēja izmantot šo programmu, un nav pieejama video no jebkuras mapes.

Beidzot es esmu, izmantojot VB izteikt 2008.Paldies par jūsu interesi.

Grūti jautājums I guess:))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back