Vidējais brīža, RMS strāvu?

T

tomph

Guest
I 'm darbojas fullchip simulācijas, lai iegūtu pašreizējo patēriņu operāciju laikā, izmantojot HSIM rīks. Neesmu pārliecināts, kura no zemāk veida strāvas es skatīties vidējā strāva, RMS strāvu, integrācija pašreizējo Vai kāds, kurš ir pazīstams w / rīks var palīdzēt izskaidrot atšķirības starp dažādu tās veida strāvas. piemēram, kāpēc RMS .... Ja mums RMS ... Paldies, ka palīdzējāt. Tomph

Manā opition izvēlēties vai nu pašreizējais ir Ok, jo apgalvot un RMS strāvu ir gandrīz vienādi. Izvēlieties Vidējais lielāku precizitāti, jo jauda = V * Iavg. Šādu jaudu simulition rezultātu ar hsim, kas liecina, Avg ~ = RMS Signal Vārds Vidējais RMS Min Max ---------------------------- ---------------------------------------- / I1 (VDD)-31.7mA 31.7mA -34.7mA-28.8mA

Es domāju, ka jūs varat atrast atbildi spec. jūsu produktiem. Būtībā, lai novērtētu enerģijas patēriņa mērķi, jūs labāk izmantot vidējā strāva, jo enerģijas patēriņš = Iavg * VDD, kurā VDD ir konstanta sprieguma. Jūs varat arī pasākuma strāvas maksimumu, kas norāda maxium strāvas impulsus, kas nolemj ģeneratora jaudu un pārplūdes kondensatori vērtību.

Es domāju, ka jūs varētu izvēlēties vidējā strāva. Jo RMS strāvu ir Root Mean Square strāvu.

Kāpēc vidējais tekošā? Dažos gadījumos šie divi strāvas ir tik dažādi. Piemēram, pašreizējā var negitive dažkārt. Tad vidējais tekošā doesn't precīzi atspoguļo enerģijas patēriņu. Tāpēc es domāju, ka RMS strāvu var labāk viena, lai aprēķinātu enerģijas patēriņu Ablue

RMS: kad siltuma daudzums, ko strāvu caur rezistors ir vienāda ar līdzstrāvas mēs sakām, ka DC strāvas pašreizējā's RMS vērtība. Vidējais tekošā ir vidēji strāvu. ar laba vēlējumiem [quote = tomph] I 'm darbojas fullchip simulācijas, lai iegūtu pašreizējo patēriņu operāciju laikā, izmantojot HSIM rīks. Neesmu pārliecināts, kura no zemāk veida strāvas es skatīties vidējā strāva, RMS strāvu, integrācija pašreizējo Vai kāds, kurš ir pazīstams w / rīks var palīdzēt izskaidrot atšķirības starp dažādu tās veida strāvas. piemēram, kāpēc RMS .... Ja mums RMS ... Paldies, ka palīdzējāt. Tomph [/quote]

Pēc definīcijas jaudas izkliedes ir vidējā vērtība acumirklīgās jaudas izkliedes - v (t) * i (t), ti, Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) DT, T-> ∞ in parastajam gadījumam, kad v (t) = VDD tas samazina līdz Pav = VDD lim 1 / T ∫ i (t) dt = VDD * Iav, T-> ∞ kur Iav ir vidējā strāva. Dažkārt cilvēki sajaukt, jo sinusoidālu režīmu, tika ja v (t) = Vm Cos (WT) un i (t) = Im Cos (WT), mums ir Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) dt, T-> ∞ = = 1 / T ∫ v (t) i (t) DT (T ir periods: w = 2Pi / T) = = VmIm / 2 = Vm 2 / √ * Im / √ 2 = VRMS * Irms

Šī definīcija ir pareiza, es domāju, būtu jāizmanto vidējā, bet kas notiks, ja spriegums ir pozitīvs, lai vienlaikus un nagative uz brīdi? mēs varam teikt, ka pretestība var sniegt jaudu, ja negatīvo tekošā iet domāju, ka tas?

Cienījamie dog1357, In rezistoru jums nekad nav, ka situācija. Sakarā ar capaciive / induktīva sekas, var gadīties, ka shēma ir, kas piegādā strāvu uz avotu - acumirklīgās jaudas ir negatīvs. Tomēr jaudas izkliedes iegūst vidējo acumirklīgās jaudas laikā, pietiekami daudz laika. Rgds

Pilnā-chip simulācijas, jūs, visticamāk, būs pozitīva tekošā nāk no piegādes "vidēji", ja vien savu pilnu chip ir teorētisks tvertni ķēdē. Tātad vidēji darītu labi. Ja līdz perioda sākumā ir garš, tad klipu, ka daļa, lai iegūtu precīzāku novērtējumu. Es būtu vairāk ieinteresēti uzzināt, straumes dodas uz atsevišķiem blokiem, jo tie nosaka apmēru varas pēdas beidzot un no blokiem un spilventiņi izvietošanu. Ja viens no blokiem ir + ve un-ve pašreizējo, jūs vienmēr varat rīkoties ar to atsevišķi, un, ja tas ir regulāri, jūs vienmēr varat atrast RMS strāvu patēriņu to. vidējā ģeometriskā vērtība būtu atkarīga no formas viļņu strāvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back