VIA žogu un starp VIaS plaisa

7

7rots51

Guest
Kāda ir atšķirība starp VIA starpība (attālums no divām via) un frequecy RF PCB attiecībās? kā mēs izvēlēties, izmantojot cauruma lielums un tā attālumu no citiem VIaS? to, kas ir tipisks vērtības?

PCB pārdevējs parasti grib vismaz 1 = via_diamater / layer_thickness, lai iegūtu labus apšuvuma caur sienām. 0,010 "parasti tiek mazāko diametru starpniecību var iegūt ar parasto urbšanai. Mazāks par 0,010" prasa lāzera urbšanas. Ekvivalents ķēdes modeli jūsu simulators būs ierobežojumi W / H. Jūs varat droši iegūt prom ar malas līdz malai atstarpi no 1 līdz 2 diametriem, bet tie ir jāsadala, lai novērstu plaisas. Ir dokumenti, kas parāda rezonanses caur-žogu, varbūt meklēt tās uz augšu. Taču ideāli vēlaties tos cik vien iespējams. Jūsu PCB pārdevējs būs galavārds ar projekta noteikumiem.

Es gribētu sākt ar atstarpi par kārtību 1 / 10 viļņu garuma, pie augstākā frekvence interesi. Mazāks attālums ir labāk un vairākas rindas VIaS ir vēl labāk. Jūs varētu apsvērt posmiem rindas, kā arī. Neviens no šī ir īpaši populārs, kad jūs mēģināt, lai samazinātu izmaksas. Mana pieredze ar ar diametru ka izmērs ir parasti virza ražošanas ierobežojumus. Es neesmu redzējis spēcīgs diametrs sniegumu savienojumu un bijuši saistīti ar dizainu, kur caur diametri ir robežās no aptuveni 10 mils, lai par aptuveni 50 mils vai vairāk. Nav skaidras praktiskās vadlīnijas parādījās, bet debates vēl rages on. Kad visi viedokļi ir izteikti es gribētu mēģināt modeli jūsu konkrēto situāciju ar labu EM (3D) rīks, piemēram, HFSS, un tad iet ar to simulācijas stāsta jums ir labākais risinājums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back