viļņvada rievām Antenas simulēšanu, s-parametri, kas neatbilst

S

sloty

Guest
Es cenšos modelētu 7 sloted viļņvada antenna.for slaucīšana 11/09 GHz.i am iegūt labu peļņu 14 dB.but kad es esmu izvēlējies S-parametri, tie nav saskaņošanas ar theory.how es varu atrast spēles ? diviem galiem viļņu vads i definē kā divas ostas. laipni palīdzēt thanks

hi pls augšupielādēt u failu var saistīti ar daudzas lietas, un ja u izmanto papīra pievienojiet to pārāk

i am pievienojot savu hfss failu un papīra, ko es cenšos simulate.kindly man palīdzēt. paldies sloty

1) Kā jūs 14dB iegūt, ja nav radiācijas kaste? 2) Es būtu sagatavots viens liels radiācijas mapei un ievietojiet PEC rievām viļņvada iekšā šajā lodziņā.

Hey redzējis jūsu hfss failu. Jums nepiešķir jebkuru materiālu thats kāpēc jūsu kļūst dažādus rezultātus. Arī pret radiāciju, iegūt modeli, jums ir ievietot starojuma kasti vai jomā, kas palīdzēs jums aprēķinos pieaugumu. Visu labāko:)

Paldies jums visiem par redzēt manu failu. Par Gain aprēķinātu man bija iekļauts, ka Rad robežas. Ja kāds ir atrisinātas viļņvada rievām Antenas failu vai apmācība par rievām Antenas, lūdzu augšupielādē paldies

mēģiniet šo saiti [url = http://www.swan-soft.com/] SWAN-SOFT labākā izvēle mobilo, radaru un satelītu sakaru sistēmas. [/url]

siena var jebkura iestāde ieteikt man, kā novērtēt rezonanses garums spraugu rievām viļņvada antena, izmantojot HFSS programmatūru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back