VHDL & Verilog programmētājiem

R

reckless

Guest
hey iam iegulto students sn es darīju mazliet par VLSI tāpēc jautājums ir, ja es gonna osta manu OS uz jebkura mērķa pārstrādātājiem tas var būt viens, un simulēt VHDL vai Verilog. tas ir, ja es varu saņemt izvirzīti atgriešanās vērtību, lai mana OS tā, ka man nav nepieciešama ārējo aparatūru, ja iespējams, nekā sniegt man informāciju par 8086 procesoru un ref vietām thanx

Ko u meklējat ir aparatūras programmatūras sadarbības simulācija ... kā tas ir noticies vienkāršā izteiksmē ... sastādīt ur programma .. get binaries .. konvertēt to hex formātā ... ievietojiet to atmiņas modeli, kas verilog vai vhdl tad palaist to (normāla h / w pārbaudes veidā). Bet tas, ko u vēlaties darīt, ir ostas savu OS, lai procesors .. to izdarīt uz simulāciju būs pārāk garlaicīgs un lēns. izmantot reālā aparatūru ... fpga un ātri pārvērst to darīt.

hey thanx 4 ka sugg bt prob ir joprojām. faktiski IVE IDE no reālā laika OS so i did manu darbu, rakstīt kodu, sastādīt to saiti, bet, kad tas goin lai tā varētu darboties meklēja mērķa procesors, lai es gribu tikai vienu virtuālā procesora / kontrolieris Verilog, kas var darīt savu darbu, ti, var palaist visu manu kodu, un ļaujiet man zināt, kas izvirzīti, dārgais i am izkļūt no aparatūras pilnībā, un vēlas to pabeigt. tā ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back