VGA un kanāla filtra

F

fanshuo

Guest
parasti cilvēki, kas izvirzīti kanāla filtrs priekšā ir VGA atbrīvoties no iejaukšanās

bet es konstatēts joprojām ir iespējams ielieciet filtra aiz VGA.

Jebkurš salīdzinājumus no diviem izvēli?

mēs runājam par uztvērēji
Atbilde ir trokšņa vs linearitātes līdzsvaru.Filtra priekšā VGA būs atpūsties uz VGA linearitātes (faktiski ir VGA novērsīs iejaukšanās), bet filtru trokšņa būt zems.
Ņemiet vērā, ka mūsdienu uztvērēju VGA un filtrē tiek veikti vairāki posmi, piemēram, kā:
VGA1-filter1-VGA2-filter2-VGA3-filter3 vai VGA ir iestrādāts iekšā filtrā un kopējais ieguvums var programmēt, lai samazinātu troksni vai traucējumus.
Ceru, ka tas var palīdzēt.
Mazz

Es saprotu, ka vai nu VGA vai filtru būs augsta prasība par tās trokšņa un linearitāti.

Mazz, var jums sniegt dažas atsauces uz jūsu minēts

"VGA1-filter1-VGA2-filter2-VGA3-filter3" struktūras

Pateicība!

filtra pirms VGA var atpūsties prasība par linearitāti uz VGA, un filtrs pēc VGA vienmēr ir anti-aliasing pirms ADC ar uztvērēju sistēmā.
Hope it helps!

Es nevar sniegt jums reference, sorry.
Lai labāk paskaidrot, ko es domāju, gan VGAs (vai labākus PGAs, programmējami iegūt pastiprinātāji, kas ir soli VGAs) un filtri ir kopīgi ar vairākiem posmiem.Ja jūs dizains tos liekot vienu VGA posmā un vienu filtru posmā (un tā tālāk), varat labāk kontrolēt un līdzsvara troksnis vs linearitāti.
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back