Versiju kontrole Altium - Kur iegūt svn.exe failu?

P

pcbintel

Guest
Kas Altium Tutorial par versiju kontroli, tā saka, lai norādītu uz faila nosaukumu svn.exe Kur es varu saņemt šo failu? Es pārmeklēt manu visu disku bet nevarēja atrast.

SVN ir lejupielādēts, un pēc tam saistībā ar programmatūru .. tas nav ar ALTIUM vai jebkādu programmatūru ... tie paredz iespēju nodrošināt, lai izmantotu SVN versiju konfigurācijas vadībai

[Url = http://subversion.tigris.org/] subversion.tigris.org [/url] Vienkārši ierakstiet svn Google. Hope this helps. Sarkans

Esmu lejupielādēt TortoiseSVN-1.6.15.21042 pēc instalēšanas man šo TortoiseBlame.exe TortoiseIDiff.exe TortoiseMerge.exe TortoisePlink.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseUDiff.exe TSVNCache.exe Kurš man izmantot Altium?

kāda ir jūsu prasībām .. Ko jūs vēlaties darīt, integrējot SVN ar ALTIUM ... cik daudz cilvēku strādāt vienā failā ... Jūs strādājāt ar CVS pirms??

Nē, nav strādājis CVS. Esmu pēc pamācību un lūdza norādīt, kur svn.exe dzīvoja. nevar atrast šo failu tikai tiem, kas uzskaitīti tie, es esmu uzskaitīti iepriekš.

Jums ir jābūt 2 vai vairāku sistēmu ieviešanu, kas ir savienots ar tīklu, kur 1 sistēma darbosies kā serveris un šai sistēmai visiem citiem lietotājiem pārbaudi savus failus .. ja pats fails tiek izmainīts un izmanto daudzi lietotāji, tad šis jēdziens ir ļoti noderīgs, kas radīs versijas numurs visiem pārbaudi un saglabāt datu bāzi katra lietotāja checkin un izbraukšana ... bet kāpēc jūs to vajag. tas ir kaut kas konsultācijas nepalīdzēs izveidot un konfigurēšana .. daži eksperts to darīt 1 reizi darbs, nosakot to uz augšu. un apmācīt, kā varat to izmantot kā klienta ........... kāpēc jūs vēlaties to izmantot ??????

Bruņurupuča ir GUI Subversion SVN - jums arī nepieciešams lejupielādēt kādu no bināro būvē uz SVN. Ir diezgan maz izvēli Tigris - es nevaru atcerēties nosaukumu, bet es domāju, ka man izmantot, ir Silk. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back