Verilog kods autortiesības / īpašuma

E

epjay

Guest
Esmu dzirdējis, ka mēs varam rakstīt efektīvu Verilog kods kādu digitālo dizainu un mēs varam pārdot tos kā SOFT IP serdes, izmantojot dažas tīmekļa vietnes.Ja tas ir iespējams, tad kā aizsargāt savu kodu, kas ir mans intelektuālais īpašums, lai mēs varētu novērst neatļautu izmantošanu manu kodu ar citiem?Pastāsti man, kā tas tiek darīts, lai Verilog, kā arī VHDL kodu

--- Jay

Ypu nav pārdošanā tikai avota kodu.Jūs pārdodat netlist optimizēti īpašās pārdevēja, ti, Xilinx Altera, ASIC.

Pārdot savu kodu, jums ir nepieciešams, lai kļūtu am aliansi memebr uz Xilinx vai (un) Altera jums paradis pārdot domāju, ka vietnes.

Lūdzu, ir aplūkot šo vietu partnerības informāciju par

Franckly, ja jūs piešķirat jūsu avotus, jūs nevar aizsargāt tos izmanto citi.

Hello Iouri,

Paldies par jūsu atbildi.ok, ja tas tā ir, ka nav iespējams atkārtoti izmantot manu netlist ar citiem?Galu galā netlist ir fails ...

- Sīlis

Tā iespējams atkārtoti izmantot netlist, tas ir, kāpēc viņi nopirka to anyway.Bet izmaiņas netlist ir ierobežota nekā sākotnējā Verilog kodu.Tās var izmantot tikai kā bloķēt viņu dizainu.

Domājiet par to kā C kodu, un tas ir iepriekš apkopoti bibliotēkas failu.Varat izmantot bibliotēku, bet izmaiņām bibliotēka ir ierobežots.

epjay rakstīja:

Hello Iouri,Paldies par jūsu atbildi.
ok, ja tas tā ir, ka nav iespējams atkārtoti izmantot manu netlist ar citiem?
Galu galā netlist ir fails ...- Sīlis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back