Verilog iekšējo signālu simulācija

N

nag123

Guest
Hi all, Es esmu jauns, lai Verilog. Man ir īstenojušas mux un Verilog testbench. Es simulēta dizainu. bet nav signāla tiek rādīts objektu logu skatīties. Es nevarēju pat redzēt mux daļa instantiation. Vai jūs varat man palīdzēt? Šeit ir kods moduļa mux (q, in1, in0, s); produkcijas q, ievadi in1, in0, s; stieples tmp, piešķirt q = in1 & s | in0 un (s!); Piešķirt tmp = in1 & s; endmodule moduļa augšpusē, stieples q, stieples in1, in0, s; raj in1i, in0i, si, mux mux0 (... q (q), in1 (in1i), in0 (in0i), s (si).) sākotnējā sākt in1i = 1'b0; in0i = 1'b1; si = 1'b0; beigām vienmēr sākas # 10 in1i = in1i;! # 50 in0i = in0i; # 20 si = si;! beigām piešķirt in1 = in1i; piešķirtu in0 = in0i; piešķirt s = si; endmodule

Lai precizētu, jūs vēlaties uzzināt, kā darboties simulators? Kas simulators jūs lietojat? Kā jūs to palaistu? Pieņemot, ka jūs izmantojat modelsim un jūsu faila nosaukums ir top.v, mēģiniet šīs komandas no jūsu operētājsistēmas komandu uzvednē: [color = brūna] vlib darba vlogi top.v vsim augšas [/color] Tagad sākas šīs komandas no modelsim komandrindas : [color = brūns] Pievienot viļņu rekursīvas * palaist 500 [/color] Jums vajadzētu redzēt vairākus viļņu.

Es lietoju modelsim. Problēma ir signālus neataino objektā logā. Mux daļa nav redzama darbvietā. Es simulēta, izmantojot šo komandu vsim top.v pievienot viļņa rekursīvas * "No priekšmetu atrašanu saskaņošanu" * "" ziņojums, kas parādās.

Lūdzu, ievadiet uzmanīgi. Tā vietā: [color = brūna] vsim top.v [/color] Try this: [color = brūna] vsim augšas [/color] Tā vietā: [color = brūns] pievienotu viļņa rekursīvas * [/color] Izmēģiniet šo : [color = brūns] Pievienot viļņu rekursīvas * [/color] Tikai gadījumā, ja savu versiju modelsim neatbalsta "-rekursīvs", arī mēģināt šo: [color = brūns] pievienotu viļņa * [/color] Ja jūs joprojām nav laime, tad varbūt jūsu modelsim instalēšana nav pabeigta kaut kā. Vai jūs varētu palaist jebkuru citu simulācijas veiksmīgi?

paldies Problēma ir modelsim simulators ir optimizēt un novēršot iekšējos signālus un blokiem. Tas ir defaultly iestatījumu vopt komandu līdz 1 ini failā. lai es nevarētu redzēt visus signālus objektu logā. Tagad es noteikti voptflow līdz 0 ini failā. tā strādā.

Ok, jums var būt dažādas noklusējuma iestatījumi, nekā manējā. Es izmantoju optimizācijas bez problēmām. Arī problēma varētu būt versija atkarīgi. Modelsim veiktas dažas izmaiņas nesen optimizācijas un viļņiem displeju. Man ir versija 6.3c. Arī izmēģināt šo modelsim komandu pirms braukšanas simulācijas: [color = brūni] log-r / * [/color] Man nav pilnīgi saprotu, bet tas ir palīdzējis dažiem ļaudīm redzēt iepriekš neredzams viļņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back