Verilog coders nepieciešams rakstīt programmas Vēstnesis

V

verilog_coders

Guest
Hi draugiem,
Mēs esam grupa Hardware inženieru ASV strādā rakstot žurnālā par Verilog un mēs varētu ātri uzrakstīt grāmatu arī par valodas.

Mēs būtu rakstiski dažādi piemēri dažādiem moduļu Verilog un sakarā ar smago raksturu, darba mums ir mūsu rokās, mēs pieprasīt visu Verilog lietotājiem, lai palīdzētu mums rakstiski dažādās programmās.

Mēs vēlamies pienācīgi atalgotu, kuri palīdz mums veic ar rakstisku dažādas programmas, instantiations, utt Mēs īpaši meklējam Verilog lietotājiem un studenti, kuri mācās Verilog sniegt mums savas idejas un izejvielas.

Sīkāku informāciju jūs varat sazināties ar mani verilog_coders (at) yahoo.com.

sniegt sīkāku informāciju un kontaktinformāciju pie deb_mallik (at) yahoo.com

Tas ir interesanta ideja ...
Kāpēc jūs aske šeit to, ko cilvēki vēlas redzēt savā grāmatā un sniegt dažas izejvielas?

Lai jums veicas

Kādēļ jaunu grāmatu par Verilog, ja ir desmitiem labu grāmatu pieejams
tirgus?Kas jauns ur grāmata gatavojas mācīt?

sniegt Verilog piemēram, par

JPEG (DCT / IDCT ...)
MPE4
H.264
H.263
2D/3D/Scalling
USB2.0/PCI EXPRESS / USB OTG
I2C Master
I2S
reizinātājs (CSA. ......)

Es iesaku jums sniegt piemēru, ka nav (mazāk) citi
Verilog grāmata ir
tad jūsu grāmata būs labākais pārdevējs!

sniegt Verilog piemēram, par
mepg4
mp3
niedru Zālamana
Es ceru!

Vai Jūs esat ppl nākt klajā ar plašu priekšstatu par to, kas šo grāmatu gatavojas rūpēties, lai?Balstoties uz to, mēs varētu rakstīt vai nu nelielu piemēru vai kaut ko vairāk.

Tas ir labs ideāls, bet es domāju, ka tur ir tik daudz grāmatu par šo.Ja jūs rakstāt grāmatu par pieteikumu, un ir daudz piemēru es domāju, ka tā ir labāk

Pārbaude

daži ieteica piemēri ir IP.Es šaubos, vai kāds liks viņu grāmatās.

kāds ir kāda informācija par Reed Zālamana Dekodēšanas.

zahedi79 rakstīja:

kāds ir kāda informācija par Reed Zālamana Dekodēšanas.

Sveiki
tie ir MATLAB kodiem RS (255239) Dekodēšanas
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Labdien!
Es domāju, ka ir daudz grāmatu pieejama Verilog.Tātad, ja ur grāmata satur vairāk pieteikumu orientētas programmas wid īstā laikā izskaidrojums, den es domāju, ka tas varētu būt ļoti noderīga.Arī mēģināt Giv dažas izejvielas par to, kā lai savienotu šo prog ar FPGA.

Hello.
Es domāju, ka tur ir daudz grāmatu, ko māca sintaksi, bet nepieciešama grāmata, kas koncentrējas uz kopīgas kļūdas un lietojumprogrammas, ti, kā labāk vai efektīvs valodu, var būt noderīga

Sveiki
kāpēc ne VHDL coders?

jo Verilog ir tik easyier par VHDL

Labi, es piekrītu jums.Verilog ir līdzīga C, un es esmu labs C coder.Bet mans skolotājs, kurš māca mums par CPLD / FPGA vienkārši izmanto VHDL, tāpēc man mācīties VHDL, kad es sāk liesās FPGA.Un tagad, es uzskatu, VHDL ir viegli.

Craftor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back