veids aprēķināšanai slūžu laiku PLL projektēšanas procesā

E

elec350

Guest
sveiki ir kāds aprēķināšanai slūžu laiku PLL projektēšanas procesā veidā?

Cik es zinu, iestatījumu laiku var ietekmēt peļņu PFD

Sveiki Es pievienoju vienkāršus darbus vs piemēram, lai aprēķinātu LPF un, protams bloķēšanas laika, lūdzu pārskatīšanu. Deivids

Slūžu laiks ir viegli aprēķināt: Ar labu precizitāti tas ir vienkārši: TL ≈ 2 * pi / ωn (ωn = cilpa dabas biežums) Bet saprast, ka slūžu laiku nosaka ar pieņēmumu, ka bloķēšanas gadās vienu sitienu perioda. Ar citiem vārdiem: frekvence nobīde atrodas bloķēšanas diapazonā.

[Quote = elec350] sveiki ir kāds aprēķināšanai slūžu laiku PLL projektēšanas procesā veids [/quote]? Ja jūs zināt joslas jums cilpa filtru, piemēram 100kHz. Tāpēc bloķēšanas laiks būs tuvu 1/100K = 10us. Bet bloķēšanas laiks skars sākotnējā dc līmenī.

tikai dažas atsauces par jums! ar LPF BW = 100K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 60us. ar LPF BW = 200K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 40us.

[Quote = iaman] tikai dažas atsauces par jums! ar LPF BW = 100K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 60us. ar LPF BW = 200K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 40us [/quote] Kāpēc?. Tas ir jūsu experence? Bet tas nesakrīt ar teoriju!

[Quote = frankiebai] [quote = iaman] tikai dažas atsauces par jums! ar LPF BW = 100K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 60us. ar LPF BW = 200K, ne pārāk slikti fāzes starpība, Locktime var sasniegt 40us [/quote] Kāpēc?. Tas ir jūsu experence? Bet tas nesakrīt ar teoriju [/quote] slūžu laiku var aprēķināt šādi:! Lock laiks ≈ K / ωn, kur K var būt robežās no 3 ~ 6 (ωn = cilpa dabas biežums) LPF BW = 200K ir 3dB stūra freq, ωn var saņemt ar BW3db/1.6. aprēķins nav ļoti precīzi, bet es domāju, ka tas ceļvedis, lai optimizētu dizainu.

Tajā pašā laikā man ir apstiprinājuši sevi, ka formula kā norādīts atbildē gada 21 gada maijā 2008 bloķēšanas laiks TL ≈ 2 * pi / ωn ir ieteicams vairāki autori (Best, Gardner) par normāls cilpa slāpējošais īpašības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back