VCO Simulation (kontroles sprieguma)

F

faizalism

Guest
Dear All,
Man ir problēma ar VCO simulācija.I mēģināja darīt līdzstrāvas slaucīt manai kontrolei spriegumu VCO, bet kā nokļūt izejas frekvenci, lai saistībā ar kontroles sprieguma (dc sweep).Ir kāds hspice kods ir nepieciešams, lai pievienotu.

Paldies jau iepriekš.

Hi faizalism
Ar DC slaucīšana jums paradis iegūt jebkuru rezultātu,
Es advize jums veikt pārejošas simulācija
Kā ieejas signālu izvēlēties impulsu ar atbilstošu Vmin, Vmax, strāvas pieauguma laiks utt
Jums ir jāveic lēni simulācijas, lai varētu novērtēt izejas frekvenci pret ieejas signālu

Hi,

Kas instruments jūs lietojat?

Ja lietojat Spectre-RF tad izvēlieties PSS analīzi un izvēlnes ir slaucīšana iespēja DC.

Prakash.

FYI, es esmu, izmantojot mentors grafiku simulācijas.Varbūt man ir nepieciešams, lai, izmantojot pārejošas simulācijas, pārbaužu biežumu pa vienam, lai saistībā ar kontroles sprieguma VCO.Bet tas ir garlaicīgs darbs.

Anyway paldies.

Hi,

Mans veids ir pievienot PWL signālu kontroles sprieguma.Pēc pārejošas simulācija, jaudu VCO var būt got.
Es izmantoju CSCOPE lai dispaly manu modelēšanas rezultāti.CSCOPE ir funkcija dispaly signāla frekvences.

Sveiki
Jūs varat palaist. tūrisma un slaucīšana kontroles spriegums.
Un pēc tam izmantot. DVN, lai aprēķinātu frekvencēm.
beidzot parādīt rezultāts laikā awaves ar iestatījumu x-ray "kontroles spriegums"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back