var verilog lasīt binārā (piemēram,. obj) failus

[Quote = patrickli] izmantot PLI, var nolasīt bināro failu. [/Quote] Kas PLI man vajadzētu izmantot? lūdzu

hi, Verilog var atvērt bināro failus. Kā lietot datu bināro failus? Ja jūs vēlaties saņemt datus par atmiņu, varat izmantot $ memreadb (). Ja Jūs tikai vēlaties atvērt bināro failu, varat izmantot $ atvērt ().

Mums ir jāizmanto $ readmemb (), lasīt failus binārā veidā. $ Readmemh (), lai lasītu hex failus. Es to izmantoja daudzi darba laiku, ļauj jums pārbaudīt out vienreiz. Es ceru, ka neviens PLI vai kāds nepieciešams minēto ....,..., regards, Reddy

[Quote = Reddy] Mums ir izmantot $ readmemb (), lasīt failus binārā veidā. $ Readmemh (), lai lasītu hex failus. Es to izmantoja daudzi darba laiku, ļauj jums pārbaudīt out vienreiz. Es ceru, ka neviens PLI vai kāds nepieciešams minēto ....,..., regards, Reddy [/quote] Hi Reddy: es varu izmantot šo PLI, izmantojot hex datus vai bin datus no parastās lietas, bet kad lasot obj kods failu , modelsim rāda *********************************************** * brīdinājums (vsim-PLI-3409) Nelegāla binārs cipars "C" datus no "./ac97.obj" # ** Brīdinājums 1 līnija: (vsim-PLI-3409) Nelegāla binārs cipars ": E: / projektu / Test1/read_obj/top.v (8), kas ir nepareizi? Lūdzu

(1) bināro failu (. Obj) & readmemb ir divi dažādi jēdzieni. bināro failu (. obj) attiecas uz uzglabāšanu faila formāts mašīnu. gada readmemb avota attiecas uz dokumentiem, kas saturu tikai ietver ASSIC raksturs 0 & 1. Uzglabāšanas formāts fails pats par sevi nav bināro. Dokumentu saturu, ko cilvēki redz, ir, piemēram, bināro stīgas. (2) verilog1364-2001 var lasīt bināro failu, izmantojot $ fopen. Bet simulators ir nepieciešams spēju atbalstīt v2k funkciju. (3) vēl viens veids ir izmantot PLI

izmantot fid = $ fopen ("???"," r "); $ fread (temperatūra, FID"% h "); temp definēta kā reģistrs

ja jūs izmantojat opciju, piemēram, "w", katru reizi atverot failu, būs skaidrs sākotnējo saturu no faila automātiski. Tātad, izmantot "+" vietā. verilog 1634-2001 standarts parāda skaidri. :)

Es lieto $ readmemb (), bet es nevaru lasīt atmiņā, kad es pirms simulāciju 5,6 modelsim, kāpēc? Man ir izveidojuši testa stendam un *. VEC pašā ceļa! Dažreiz es varu izlasīt atmiņā, ir programmatūras modelsim bija dažas problēmas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back