var ProPIC 2 do ICP vai iscp?

W

wizpic

Guest
Hi all es saņēmu jautājumu uzdot, var propic darīt ICP vai iscp, ja es veikšu adptor par IS paldies wizpic

hi, propic tagad kā sugas vārdu, kas kuģa, jūs runājat par? ja valde nav ICSP socket tikai ziņojumu līnijas (VDD GND Prog CLK dati)

hi Paldies par atbildi, ko es runāju par propic 2 zelta un nav iscp par to, bet es zinu, viņi propic zelta ar icsp es tikai prātoju, ko diffreance jāpateicas wizpic

propic 2 (zelts, vai ne) nav darīt icsp. plānošana notiek vecās skolas veids - noņemt čipu, novietojiet to programmētājs un sadedzināt. propic 2 icsp acīmredzot icsp var - un tai nav rozetes, atšķirībā no iepriekšējām vienu.

Cheers for info i need icsp cuz i aprunāt veikt mikroshēmu, kā tas ir SMT tāpēc tas padara to grūtāk. Man ir izmantoti epika bet konstatēja, ka tā ir hit un palaist garām, un es dzirdēju propic ir laba Tātad, ir kāds got shcematic propic zelta icsp vai ieteikt dievs one paldies Wizpic

Par ICSP Es iesaku jums ICD1 vai ICD2 gan proggraming un atkļūdošanas jūsu programmatūru. Jūs varat iegādāties vai padara šo rīku sev. Ja jums nepieciešama papildu informācija, kā bould šos rīkus meklēšanas ELEKTRODA. Tie ir lieliski instrumenti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back