var licences fails Solaris izmanto linux?

M

maple_tao

Guest
Es gribu zināt, varētu licencēt failus eda instrumenti Solaris versijas izmantot to pašu instrumentu linux versiju? ja jā, tad kā to noteikt? kāds var man palīdzēt? paldies daudz.

Es domāju, ja jūs licences fails nav informācijas saules darbstaciju (piemēram hostid, cieto numurs), ko var izmantot Linux vai windows.the Linux un Solaris licence tiek daži, tie ir izveidot ar dažiem instrumentiem.

Kā pārbaudīt savu hostid jūsu Linux kaste, bez izmantojot jebkuru lmutil saistītu komandu? Ja man ir funcitonal license.dat logiem, es varu izmantot to pašu license.dat linux vienā datorā? Paldies

[Quote = wpwang] Jā! Vienkārši mainīt savu hostid jo licences fails. [/Quote] mainīt licences fails hostid? nav mašīna hostid?

ja licences fails ir peldošs uz atdalīt & feature, nevis mezglā bloķēta. jūs varat darīt to. vienkārši mainīt savu resursdatora.

pie Promt: tipa hostid vai tipa lmhostid. Tie būs retrurn atšķirīgu ID. atkarīgs no kuriem id LIC failu ------------------------- jums būs nepieciešams mainīt pareizo vienu. [Color = red] Nelegālā daļu aizvada Mod [/color].

Ja esat mainījis hostid, licences fails -----------------------------. Pretējā gadījumā licences fails nevar būt sākums! [Color = red] Nelegālā daļu aizvada Mod [/color].

[Quote = sulifen] Ja esat mainījis hostid, licences fails --------------. Pretējā gadījumā licences fails nevar būt sākums [/quote]! Sulifen ir labi, vēl viena lieta, lai atgādinātu, ja licences fails jums ir resursdatora un hostid bezmaksas (nozīmē hostname = jebkurš hostid = jebkurš). Jūs varat vienkārši mainīt vai darīt neko par to, un licenci var lietot gan Linux un Solaris .... Sveicieni, [color = red] Nelegālā daļu aizvada Mod [/color].

lai iegūtu resursdatora: kaķis $ HOSTNAME iegūt MAC: ipconfig Es domāju, ka jums nedrīkst labot hostid lauku tieši licences fails, citādi visi licencētie funkcijas būs nederīgs. Nav svarīgi, kas tas ir peldošs tipa vai mezglu bloķēta tipa. Jūs vienkārši nevar darīt, ka veidā bez ------------------. [Color = red] Nelegālā daļu aizvada Mod [/color]

Parasti, jūs nevarētu mainīt hostid lauka, bet hostid = jebkurš, jūs varat dot hostid tur. Jums nav nepieciešams ----------------------. resursdatora un porta numuru, jūs varat mainīt to, ko jūs vēlaties. [Color = red] Nelegālā daļu aizvada Mod [/color]

ja hostid ir TĀDA versija ir tāda pati. Licenci var izmantot visās OS.

Vairumā gadījumu, jūs varat izmantot licences failu gan OS. Bet, ja jūs izmantojat synpliciy rīku, šķiet, ir dažas OS informācija paslēptas licences failu. Licenci varētu izmantot SunOS un nevis Linux.

visvairāk līdzeklis Solaris ir atslēga hostid un Linux instrumenti ir atslēga uz mac adresi var izmantot "ifconfig" pārbaudīt mac adresi Solaris var mainīties ------ linux ir tas pats alkohols [color = red] Warned. [/ color ]

Šķiet, ka EAA licence izmanto 12 ciparu Mac, kā hostid uz Linux, bet tas izmanto 8 ciparu hostid uz sun.

Tas ir taisnība. Linux, jūsu MAC adrese (12 Hex characaters nevis saulē 8) būs hostid. Tātad, ja jums ir Solaris licences fails ar hostid šifrēta tajā, licence netiks uzsākta. Vai kāds zina, kā, lai apkrāptu ----------- jautājumu zem Linux vidē? [Color = red] Nelegālā daļu noņemt mod [/color].

ja hostid ir bezmaksas, jūs varat to izmantot jebkuras platformas, citi ...... :)

kad jūs darīt to ----------- un izmantot jūsu Linux hostname nevis hostid. ----------- lai tas darbotos jums 1. padarīt jūsu Windows mašīna vārdu pats kā jūsu Linux mašīna vārdu, ---------- logi un kopēt to uz linux mašīnu. Piemēram, ja uz Linux resursdatora ir "whimpy", nomainīt savu Windows datoru, nosaukumu uz "whimpy" vadības panelī, ------------------------- ------- un tad jūs varat mainīt jūsu Windows mašīna nosaukumu atpakaļ uz kāda tā bija. šī metode darbojas gan Solaris un Linux. [Color = red] Warned [/color].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back