var ikviens ir nesakritība paramiters no fountry

Ja jums nav kaut kas mēģinātu izmantot ekvivalentu kompensētu spriegumu

3..10mV/sqrt (W * L); W, L, mikronu

ir pierādīts, lai būtu patiesība no 0.25u, lai 2um pēdējo 10 gadu laikā.Pastāv arī pašreizējās neatbilstības bet analog circuits darbojas MOS zemā VDSATs

Labāk formula VT ir Razzavi 's Design of Analog CMOS integrālajām shēmām at page 465.
Bet, kā, lai šāda veida stuff in a Hspice vai spoks vai Eldo modelis?

Tipiski Vērtības:

Kondensatori Ac = 0.5%. Um līdz 1,5%. Um
Rezistori Ar = 2%. Um līdz 5%. Um

kur Ac un Ar izmanto

sigma (DeltaC / C) = AC / SQRT (Wc.Lc) Wc, Lc - Kondensatori "izmēri
sigma (DeltaR / R) = Ar / SQRT (Wr.LR) Wr, LR - Rezistori "izmēri

Tas tiek izmantots, lai definētu novirzes par Monte-Carlo simulācijas darīts elektriskās simulatori.Īstenošana informācija var attiekties uz noteiktu simulators.

Jums vajadzētu būt iespējai to atrast, izstrādājot rokasgrāmatu dizaina komplektu.

Es domāju, ka pēdējā ziņa ir pareiza.
Šī nesakritība parametri ir atrodama dizaina komplektu.
Vismaz jums ir pateikt mums, ko liešanas tas ir Jūs lietojat.

parasti rezistori eksponēt nesakritība ar 10 līdz 20 procentiem diapazonu atkarībā no izmēriem un slānis izmantot; poli vai nwell
utt arī tad, ja jūs izmantojat nabadzīgo iekārtojumu un neizmantojiet lellēm, šī var būt atkarībā no galaprodukta formu.

kondensatori eksponēt lielāku nesakritību, jo tās aizņem lielāku platību un līdz ar to ir daudz, ko skārusi PVT variācijas.Atkal, vai tie ir Mim, poli-poli, fractal caur balstītas citas metāla metāla nosaka, kādi ir viņu nesakritību būs.

tāpēc nesakritību parametri nav jums dažas pavārgrāmatu formulu.jums ir, lai aprēķinātu to galvenais / sānu sienas kapacitātes atkarībā no izkārtojumu.Tāpat būs atsevišķu datu failu kapacitātes starp visām metāla slāņi, un metāla poli slāņi.kas varētu arī izrādīties noderīgs.

Mēs iesakām Jums izmantot "jau-raksturo" kondensators, ka jūsu komplekts ir paredzēts, lai mazinātu izredzes kļūda.vai izmantot vairākus piemērus no "jau-raksturo" rezistori / kondensatori un izmantot pareizu izkārtojumu, lai samazinātu nesakritības.

Hope this helps.

Cienījamie uncle_urfi,

Es domāju, ka jums ir veiktas dažas sajaukt variācijas absolūtajai vērtībai kondensatori un rezistori ar procesu un temperatūra (PTV) - typicaly 20-30% - un atšķirība kapacitātes / pretestība starp divām līdzīgām ierīcēm,
kas atrodas tuvu viens otram (par to pašu die) - kas ir nesakritības.Šī nesakritība vērtības ir atkarīga no jomā ierīces, un ir daudz mazāks par PTV.

Formulas I norādīts iepriekš plaši izmanto, lai ņemtu vērā nesakritība ierīcēm.Tās tika ierosināti un demonstrēšanai ir JSSC papīra ar Pelgrom et.al in 1989 - tie nav "dažas pavārgrāmatu formula".Pēdējos gados ir bijuši vairāki autori piedāvā uzlabotas izteicieniem, bet tas viens vēl joprojām ir visplašāk izmantoti.

Visbeidzot, tā ir taisnība, ka viens jāatrod saskanīgumu vērtības tehnoloģiju datiem.Vērtības I norādīja ir tikai tipisks uzņēmumiem.

Sveicieni

Jums ir taisnība,
Man ir nepareizi izlasīt.Es runāju par absolūtā variācijas.Nesakritība var samazināt par pareizu izkārtojumu.

umc ierīce unmatch ziņojums
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

kāpēc ne tikai vispārējā par lenth
tas ir pietiekami/ Warning # 3 -nesagroziet pastu mēstuļu punktos.(klug) /

Tā kā es zinu, dažas lietuves sniegt monte carlo modeli Spice formātu nesakritību ieskaitot PNP, MOS, rezistors ...

Daži liešanas do nodrošināt nesakritību parametriem.Jūs varat pieprasīt no tām, vai jūs varat saņemt to savā procesu specifikācija dokumentāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back