Var Cadence lasīt Synopsys Tehn. Bibliotēka (. Db)?

O

omara007

Guest
Es zinu, ka to var lasīt (. Lib) .. bet man ir Synopsys ir (. db) bibliotēku, un es nezinu, kā to lasīt, izmantojot SoC Encounter (RTL Compiler)? .. un ja tas iespējams, kāda ir komanda? .. un to nevar izdarīt tieši, kur es varu atrast kādu pārveidotāju?

Hi I dont domāju, Cadence rīki var izlasīt. Db formātu. Tās iekšējais formāts Synopsys

Atbilde ir NĒ. -------------------------------------------------- ---------------- RTL kompilators nevar lasīt Synopsys s. dB bibliotēkās. -------------------------------------------------- ---------------- Centieties iegūt Synopsys brīvību (. lib) bibliotēku no bibliotēkas pārdevēja tieši. -------------------------------------------------- ----------------

Var. Db fails tiek pārskaitīta uz. Lib failu? . Db var tikt nodoti plib,. Bet es nezinu ~! Man būs izmēģināt rīt.

Vairs nepastāv diskusijas. Db ir aprunāt nolasīt Cadence instrumentus. Izmantot bibliotēkas pārveidotājs rīks no Synopsys vairāk palīdzēt Aravind Paldies

[Quote = Aravind] Vairs diskusija. Db ir aprunāt nolasīt Cadence instrumentus. Izmantot bibliotēkas pārveidotājs rīks no Synopsys vairāk palīdzības Paldies Aravind [/quote] Šķiet, ka bibliotēka pārveidotājs ir Synopsys rīks .. Problēma ir tā, ka man ir ritma instrumenti un Synopsys bibliotēkas

Es esmu domājām, kā tulkot / konvertēt Synopsys db bibliotēkas uz brīvību (. Lib) bibliotēku.? Izmantot, kāds instruments / komanda no Synopsys? Paldies jau iepriekš. -------------------------------------------------- -------------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back