var ķēdi var izmantot, lai sadalītu sprieguma?

C

Cicer

Guest
Sveiki,

pievienots lūdzu ķēde sadalīt spriegums, kas sastāv no diviem PVO.

Es vēlos zināt, vai to lieto sadalīt sprieguma?

pateicībaBarry
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Jā, šis ķēdes sprieguma dalītāju ar 2, ja katrs tranzistors novietot atsevišķā nwell un to izmēri ir vienādi.

Es neesmu pārliecināts, tas pat darbiem, jo top tranzistors vārti ir pieslēgts avots vdd.VGS = 0.Līdz ar to es domāju, ka nebūs nekādi plūsmas.

Shēma var darboties, ja veidojat savienojumu top tranzistors vārti no gala nevis vdd.Also savienot vārtiem apakšējā tranzistora ar GND.

Ja apakšā viens ir nmos tad savieno abus vārtus, un rotaļājoties ar izmēru var dot spriegumu sadalījumu, bet ir ļoti atkarīgi no piegādes procesu un temperatūras.

lavitaebelle ir taisnība.Circuit kā jums ir izstrādāts tā nav DC ceļš no Vdd uz GND, jo abi tranzistori ir nogriešana, tāpēc rezultāts būs svārstīgs.

Kā lavitaebelle arī minēts, jūs varat diode, kas savieno abus tranzistorus, lai iegūtu sprieguma dalītāju.Tomēr Jums jāapzinās ķermeņa iedarbību.Protams, jūs varat saņemt produkciju ir puse piegādi, bet darīt to ar diviem vienādiem ierīces, jums ir nepieciešams savienot avotu katrs tranzistors savai bulks.Pretējā gadījumā jūs varat regulēt izmēru, kamēr atradīsiet vislabāko rezultātu vēlaties.

Tomēr ņemiet vērā, ka tas nekādā gadījumā nav labs veids, kā iegūt DC voltage reference.Ne tikai izejas maiņa ar piegādi, procesu un temperatūras svārstības, ir atkritumi daudz jaudas (jūs pamatā liekot divas relatīvi neliels rezistori no Vdd uz GND).

paldies par katru draugu!
Es domāju, ka divi PVO ir nogriešana, bet tur ir noplūdes strāva ķēdē, un vadītāja spējas ir vāji.
bet es neesmu, protams, ir atzinums tiesības?

Cicer, jums ir taisnība.un es arī piekrītu gevy's viedokļa.
divi PVO ir nogriešana, un noplūdes strāva ir vāji, gandrīz nulle, un pretestība šo PVO ir ļoti liels (bezgalībai), ja tie ir paša izmēra, šī shēma būs sprieguma dalītāju ar 2.
citā veidā, mēs varam vērā cotoff PVO kā kondensators (CGD), tad rezultāts ir tāds pats.
bet tas circut nevar strādāt precīzi.

paldies, es domāju, ka es saprotu ķēde labāk.tā nav pieejama faktu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back