Vajag palīdzību saskarsme komponentes

O

O'Rain

Guest
Hi Friends! Es cenšos nākt klajā ar projektu, izmantojot ATMEGA32 saskarnē ar pamata 16x2 char LCD displeju un aizzīmogotā membrānu pārslēdz VOIP tastatūru. Es esmu iestrēdzis par to, kā interfeiss tos pareizi [FONT = "Trebuchet MS"] [/font]. ikviens, kas var palīdzēt? Lūdzu, palīdziet man, paldies.

Ir daudz piemēru avrfreaks.net. Jūs varat arī izmantot Google, lai atrastu izlases projektus. Nandhu

lai saņemtu kādu palīdzību par LCD saskarnes apmeklēt [url = http://www.thecollegeroad.com/index.php?main_page=page&id=24&chapter=1] LCD saskarnes: TheCollegeRoad, viegli samaksa .. drīzai [/url] Es žēl apmācība vēl nav pabeigta, bet jūs saņemsiet kaut ko noderīgu.

Sveiki, es vienkāršu projektu ar PIC, LCD un dažas pogas montāžā. Šie divi panti ir labākais info, ka es atrasts. Mans LCD bija vēl viens modelis, bet es varētu saņemt dažus padomus no tiem. Visvairāk daļa bija pārvarēt attiecīgās datu lapas ;) kļūdas, nosakot typos manā avota kodu bija cita problēma. Īsumā, jums ir "boot" no LCD (tai jānosūta konfigurācijas komandas) (reģistrs izvēlieties = 0) sūtīt datus (rs = 1) sūtīt komandas (pārbaudiet aizņemts karogu, skaidrs displejs, utt.) (Rs = 0) nosūtīt jaunos datus utt .. (Rs = 1)

Es domāju, ka es esmu pozīcijā kaut kur daudzsološs. Lai gan vēl nav izdarīts, es ceru gūt panākumus savā projektā. Kudos uz Edaboard biedriem. Man joprojām ir nepieciešams vairāk ierosinājumus, it īpaši, ja kāds zina, kā programma tos C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back