vajadzīgs norādes pētījumā VLSI Design

J

jsps

Guest
Hello,
Es esmu FRM Mumbai.Es gribu kļūt par ekspertu VLSI dizains un iegultās systems.I biju ar VLSI izvēles tēmu, es domāju, man ir tikai zināt ļoti littlebit par VLSI.Lūdzu, informējiet mani, no kurienes sākt, man, ja ir kādi VLSI kursi un iegulto.
Pašlaik im darba par devlp.engg Mumbajā
PLZ guide me.

uz
JSPS

Hi JSPS ..........labi yaar ......... kursi tho CDAC hain Aur Bangalore aaye tho Sandeepaani ya ir dažas iestādes, kas piedāvā 6 mēnešus, pamatojoties kursus VLSI vai iegulto ..............
CDAC Pune ............ iegulto Aur VLSI mein atsevišķi Apmācība dethe hain
Jums ir jāiet cauri ALL INDIJA Exam nokļūt šādiem kursiem ........
VLSI centri, kas saistītas ar CDAC Pune ir Thakur institūts, Kadivili (E), Mumbai .... ek Baar Džeiks waha nominālvērtību baat karle .......... Teek hain ..... shayad Feb 20 Ko Intervijas Huye .......
Aur Embedde CDAC Pune tho .............. Hyderabad, Bangalore, Chennai mein hain .........
VLSI Aur Iegultās kopīgi chahiye tho CDAC Noida ...............

paldies guru,
ja Jums ir jebkāda kontakta skaits Thankur institūts, kandivali, lūdzu, informējiet mani.

uz
JSPS

Jūs varat zvanīt
Mr DA Pardasani vai kungs Shahbaz Alam pie 022-28542917

lai jums veicas

Tā labāk pievienoties CDAC Pune ... nevis Thakur ......
bet ka sagatavoties eksāmenam n intervija ...

Plāns attiecīgi ...

Hi,
CDAC Pune ir best.then bitmapper Pune ir arī labs.Un, ja iespējams, varat plānu kundze ar VLSI.

-Attiecībā uz
-Manmohan

hi visiem,

labi VLSI iestāde, kas man bija redzējis ir VEDAIIT, Hyderabad.lūdzu, dodieties cauri šo saiti www.vedaiit.com . Jo Veda visus instrumentus, kas tiem ir mācīts, ir pilnīga ASIC dizains, bet citos institūtos viņi māca FPGA dizains.

regards,
ramesh.s

hi visiem,
thank u visu par jūsu atbildi, jo im uzturas Mumbajā i aprunāt aiziet uz Pune pievienoties CDAC.

uz
JSPS

Hi,
tas ir labāk u darīt un Mtech jo VLSI iegulto sistēmu no akreditētas / atzītas augstskolas ..... tas ir, jo tas ir vieglāk iegūt VLSI darbu, ja u ir Mtech nevis ar 6 mēnešu sertifikātu kursu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back