vajadzīgos grozījumus

V

vnagarjun

Guest
kompaktdisku .. Man ir CMOS invertoru un NMOS tranzistors sērijas .. man ir nepieciešams pārveidojums šo, lai samazinātu jaudu pat tad, ja tranzistors skaits palielinās ... PLZ palīdzēt, lai aizstātu šo un saglabāt jebkuru ierīci, lai samazinātu enerģijas .. plz pastu man atbilde uz vnagarjun@yahoo.com

Man ir aizstāts šīm divām ar PVO tranzistors, lai samazinātu telpu un uzlabojot sniegumu .. būs tur būt kādas problēmas Es turpinu, ka?

Aizstāt NMOS ar PVO? Tas nav pareizi. Ja produkcija tiek vilkti zemu, nekā | Vthp |, PVO tiks izslēgta. Lai vēl vairāk samazināt enerģijas patēriņu un rajona, strāvas avotu var izmantot. Tomēr ķēdes ātrums būs ļoti zems.

es domāju, aizstājot invertora un NMOS ar PVO ... darbība ir, kad mēs dodam 0, kā ieejas Pēc iziešanas pa invertoru tas konvertēt uz 1 un pēc tam tas tiek nodots NMOS lai tas ON NMOS tranzistors .... kad mēs dodam ieguldījumu, kā 1 pēc tam, kad iet caur invertoru tas dos 0, lai NMOS būs OFF .... tāpēc šīs operācijas es esmu, izmantojot PVO tranzistors ... ja i get 0 Man vajag ON tranzistors un 1 Man vajag OFF tranzistors ..... ja es to izmantot vai būs kādas problēmas? jaudas Es iešu uz izmēru ....

Es saprotu. Jūs vienkārši izmantot NMOS vai PVO kā switch? Ja tā, tad jums nepieciešams pārbaudīt ieejas diapazonā. Ievades diapazons NMOS slēdzis ir atšķirīgs no PVO slēdzis.

Attiecībā uz jūsu jautājumu es pieņemu, ka jums ir invertora un tā produkcija ir braukšanas vārti NMOS. Tagad - lai samazinātu enerģijas - kur lielāko jaudas zudums ir no? Vai tas ir tādēļ, ka pašlaik mugurkaulu invertoru vai tas ir tāpēc, lēni ieslēgt / izslēgt NMOS? Kā jūs pasākums jauda? vidējā vērtība no tekošo? vai smaile pašreizējo? Kāds ātrums, tā ir slēdzis? Ja pārveidotājs ir jautājums - jūs varat būt pašreizējo badā arhitektūras un ļauj tikai nelielu strāvu cauri - kas būs palēnināt bet arī samazinās jaudu.

@ Teddy ... yeah u saprata jautājumu pareizi ... bet ko es daru, ir aizstāt (invertora un NMOS) ar PVO, jo operācija ir pats ... kā nepieciešams nelielām izmaiņām, lai šajā jomā var samazināt ... bet mans jautājums ir vai būs kādas problēmas ar enerģijas patēriņu, ja es to aizstāt? Es saņemu enerģiju no instrumenta ... Es, izmantojot Mentor Graphics Design Architect, kur v saņemt barošanu tieši .... un vēl viena lieta, ka u teica ka ir CURRENT izslāpuši Arhitektūra samazinot jaudas ... ja u dont var u PLZ sniegt man, ka arhitektūra tā, ka es ņemšu izmantot to manā dizains ....

Current izsalkušiem Inverter.
49_1299326401.gif
Varat iestatīt Ib par strāvas patēriņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back