vajadzīga palīdzība, vidēji datus.

V

vjfaisal

Guest
Sveiki katru ķermeņa man ir P300 smadzeņu signālu datus 32 kanālu izmērs = 32 * 27000. Es gribu jautāt jums par vidējās vērtības P300 datiem. Man ir ierakstīti dati, un es tagad es gribu atklāt P300 signālu. lūdzu man pastāstīt, kā to izdarīt vidējo kad mēs zina, no teorijas, ka P300 minēja pēc 300ms, tas nozīmē, ka mums ir daudz P300 ir mūsu datiem. Manā gadījumā, i izmantot 15 laika rakstzīmju repetion i, e: nozīmē, ka man būtu 30 P300 's no mana nepieciešamo rakstzīmju overrall). Kā es varētu darīt mani Data vidēji redzēt vienu datu equalient no visiem tiem 30 P300 's nāk dažādos laikos šajā sakarā. Jo starp laiku occurance uz P300 ir grūti spriest. Es ceru, ka u saprast manu problēmu. Paldies jau iepriekš Best Regards

Es īsti nezinu, par smadzeņu viļņu signāliem, bet jūs minējāt vidēji. Ja jūs vienkārši vēlaties aprēķināt vidējo savus datus, jūs vienkārši nepieciešams, lai filtrētu signālu (FIR vai IIR filtrs). Ja jūs zināt, cik signāls izskatās jūs meklējat, tad jūs varētu būt iespēja izmantot sakarību, lai atrastu to savā Datastream. Ja jūs varētu pastāstīt mums mazliet vairāk kā signāls izskatās jūs meklējat mēs varētu sniegt dažas labākas idejas. Sveicieni, Andreas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back