vajadzīga palīdzība, saskarsmi 4x4 matricā tastatūru

• Thread starter praveen_palaparthi
  • Start date
P

praveen_palaparthi

Guest
Hi friends šo Praveen mācību PIC mikro kontrolieris, izmantojot PICker4 Man vajag loģiku un saskarnes 4x4 matricas tastatūras pic 16F877 kontrolieris. lūdzu, palīdziet man frinds im ir vajadzīga ļoti daudz loģikas par to, kā zināt, ka īpaši taustiņš ir nospiests, un lai parādītu, ka atslēgu vērtību LCD displejs

Ir vairāki veidi, kā skenētu 4x4 matricu pāris. Šis ir viens no tiem: Connect visas 8 līnijas Zīm. 4 no tiem tiks konfigurēts kā produkciju un izejvielas 4. Izejvielas ir izvilkts liels (I dont izmantot Attēli, bet es esmu pārliecināts, Pic ir šī iespēja). Veikt visus rezultātus augsta. Tagad jūsu programmā izveidot cilpu un pa vienam pilienam izvades zems, pārbaudiet, vai kādas izejvielas devās zems. Ja ieejas iet zemas, tas nozīmē atslēga ir nospiests. Jūs varat izmantot 4 no bitiem un 4 bitos precīzi noteikt, kura atslēga ir nospiests. To var izdarīt, izmantojot uzmeklēšanas masīva, kas arī pārveido uz pareizo vērtību taustiņu. Piezīme Šo metodi var tikai atklāt vienu taustiņu tiek nospiests. Ir metodes, kas var atklāt vairākas atslēgas, bet, kas prasa diožu Jums tastatūras matrici.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back