vajadzīga palīdzība sasaistei Bluetooth komplektu pic

A

Altafhal

Guest
hi visiem draugiem, mums ir projekts, kurā mums ir saskarne Bluetooth dongel ar pic 16f877 uc. tas sazinās ar mobilo Nokia 6600. uc būs citas saskarnes citiem darbiem. Es gribu zināt, kas, kā mēs varam saskarne šo bluetooth ar uc.? PLZ palīdzēt mums un paldies jau iepriekš

HI, es biju iesaistīts reiz šādā projektā. Man ir izmantoti Blutooth komplekts no TDK sistēmām. Patiesībā ideja ir, lai nosūtītu datus no MCU Handhelp pc. ko es izdarīju vienkārši izmanto bluetooth dongle uz datora pusē, bet bluetooth komplekts par MCU pusē ar RS232 interfeisu. Savienojums uzsāka thorugh pc pusē ar usb dongle, ja tā konstatē blutooth komplektu un veikt savienojumu, izmantojot RFCOM To Sārts komunikācijas sūtot demo ziņu, izmantojot RS232. Tad MCU collectes dati no dažādiem sesnors un nosūtīt to uz datoru, izmantojot Bluetooth komplektu, izmantojot RS232. SO uz mikrokontrolleru pusē būs nepieciešama, lai RS232 vai kādu citu interfeisu cits, tad usb sazināties, izmantojot Bluetooth. bye .. Dani ...

Mr Dani, .. Vai jūs, lūdzu, iedodiet man vairāk informāciju par jūsu Bluetooth komplektu. Mums ir iestrēdzis ar šo problēmu, kas ir, kā savienot Bluetooth dongle MCU. Paldies par jūsu laiku, es tiešām saprotu, ka.

hello, Was this link lietderīgi vai nav .. do man pastāstīt par ur proj .. bye Dani /..

Dani, .. Liels paldies par jūsu saites, I really appreciate to. Es apmeklēju, bet es baidos, es nevarēju atrast to, ko es biju meklē. Mans projekts ir savienot PIC16F877 ar Samsung E730 mobilo tālruni, izmantojot Bluetooth dongle no Billionton. Mums ir nepieciešams risinājums, lai savienotu Bluetooth dongle uz PIC. Vai jūs palīdzēsiet mums? Paldies sir par jūsu palīdzību.

muoinhohn, ... Tev ir pilnīgi taisnība. Esmu kļūdījies rakstiski MCU daļas numurs. Diemžēl, Bluetooth dongle ar UART interfeisa nav pieejams, kur es dzīvoju. PIC mēs vēlamies izmantot, ir PIC18F4550, kas satur USB interfeisu. Bet, tas vēl ir uzņēmēja mikroshēma un mēs esam to. Arī tas nepieciešams draiveris Bluetooth izmantoto dongle. Paldies vēlreiz.

Čau, Es domāju, ka grūtības ir padarīt draiveris USB dongle uz PIC, jo mums nav zināms protokolu USB bluetooth dongle ar USB uzņēmējā. Regards Muoinho

muoinhohn, ... Atkal, jums ir totaly taisnība. Mēs esam meklējuši konsultācijas, PDF, ... bet mēs esam noskaidrojuši neko. Mēs esam atklājuši vispārēju draiveri Human Interface Devices (HID) rakstiskas Basic un C. Bet, mēs joprojām nezinām, vai mēs varam izmantot šo vadītāja ar mūsu Bluetooth dongle, vai ne. Ja vēlaties vadītājs, tikai PM man.

Seadolphine2000 Sveiki, Paldies par jūsu ieteikt. Patiesībā, man bija tā pati problēma kā tu, jo es gribēju izmantot USB-WiFi dongle, lai nosūtītu datus no mikrokontrolleru (PIC vai AVR) uz datoru (es izvēlējos wifi jo baudrate un attāluma problēmu). Bet es nesasniedza rezultātu. Regards Muoinho

Hi visiem, lai atbildētu uz šo visu u paldies ir izmantot Bluetooth komplektu, kas saistīti ar MCU, un pc, bet im izmantojot Bluetooth komplektu, ko var saskarnē ar pic17f877 un tas sazinās ar mobilo telefonu Nokia 6600. mums ir nepieciešama palīdzība no visiem u, kas, kā tas bluetooth komplekts iniciēt sakarus ar mobilo tālruni.? plz ja kāds ir informācija par šo PLZ palīdziet man paldies

Sveiki, Tā vietā, uzsākšanas paziņojumu no komplekta, y tu iniciēt sakarus no mobilajiem. Kad mobilo sakaru sākt komunikāciju kā pirmo soli, tas meklēs tuvumā bluetooth deivice un kad tas tiks atrasts komplektā tas dos sakarā ar to un dara pāri. Tad jūs varat atklāt šo savienojumu pic pusē un sākt komunikāciju ar RS232. Ko u teikt ... Dani ..

paldies Dani mēs centīsimies šo, ja mēs atrast nekādas problēmas, tad es post to

Čau, Man ir tikai lasīt visas jūsu komentāriem, ka jums ir gan ievietojis, un es vēlos darīt kaut ko līdzīgu, lai savu projektu, bet man nav ne jausmas, iet par to. Man ir izmantoti atbildīgajām diezgan plaši, pirms par PWM un radot sekvences saskaņā ar izejvielām, utt bet nekad nav izmantota USB daļa no PIC. Es vēlos, lai PIC ieslēgtu LED ieslēgts / izslēgts un kontrolēt to, izmantojot Bluetooth, no mobilā tālruņa un saprast, ka vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot USB interfeiss (dažos PICS), un apvienot to ar bluetooth dongle, tomēr , tas ir, ja taka Drys up un man ir jābūt apskatīja vairāk nekā 50 mājas mēģinot noskaidrot, mans nākamais solis vai kāds paskaidrot man pat laymans izteiksmē, kā iet par šo projektu, jūs varat lūdzu sniegt man kādu padomu pie viss, kas jums var būt! ................

Kā šeit ievietoto informāciju bija grūti izmantot USB Bluetooth dongle jo tai ir sava veida uzņēmējas kontrolieris. Vieglākais veids ir izmantot bluetooth ar seriālo interfeisu mēģiniet meklēt linkmatic bluetooth moduli bet justies brīvi meklēt citu moduli. Es esmu arī interesē buiding Bluetooth projektu, bet kā tagad man nav pietiekami daudz budžeta, lai nopirktu modulis, jo tā izmaksas ir apmēram $ 200. Just glabāt atjaunināšanu mūs par savu progresu.

nomad13 wrote:
Kā šeit ievietoto informāciju bija grūti izmantot USB Bluetooth dongle jo tai ir sava veida uzņēmējas kontrolieris.
Bez tam, jums ir nepieciešams uzrakstīt draiveri bluetooth dongle jūs gatavojaties izmantot. Piemēram, bluetooth dongle no BILLIONTON nepieciešams draiveris, kas atšķiras no bluetooth no "D-Link". Es pavadīju aptuveni trīs mēnešus meklējot risinājumus, bet es nevarēju atrast nevienu. Tāpēc es esmu pārgāja uz IrDA. Tas ir vairāk vienkāršs, nekā bluetooth, jo tas nav nepieciešams vadītājs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back