vajadzīga palīdzība, projektēšana vienkārši regulators

P

p_forrent

Guest
Hi All,

Es esmu darot mini projekta izstrādes vienkāršu reglator.Es meklēju internetā, bet es neuzskatu piemērus projektēšana regulatoriem.Man ir pētīta pamati Power elektroniku.Tā ir jauka grāmata, bet nav izstrādāt par to, kā veidot uz bloka pamata.

Priecātos, ja jūs varētu ieteikt grāmata / mājas uzdot par dizainu regulatora.

Paldies

u lūdza dizains regulatora, bet u nav jānorāda pilnībā, anyway uz siple regulatoriem mēs izmantojam IC 78xx kas prasa līdzstrāvas ieejas, tā u ir pievienot līdzstrāvas elektroapgādes, ja gadā ieguldījums ir ac, vienkāršs elektroapgādes shēma sastāv no stepdown transformators seko taisngrieža (diode) perefrably pilnu viļņu un izlīdzināšanas kondensators ražot dc var šīs url palīdzēt u http://uk.rs-online.com/web/search/searchBrowseAction.html?method=retrieveTfg&Ne=4294957676&Nr = UN% 28avl% 3auk% 2csearchDiscon_uk% 3aN% 29 & N = 4294962924 4294955153 4294744639 & Ns = stockPolicy_uk% 7c1% 7.c% 7cnew_uk% 7c1 & binCount = 2349 & multiselectParam = 4294962924% 204294955153 & selectAttribute =- 5 # atpakaļceļa
Ja u, piemēram, u var zvanīt man uz ICQ Nr 202618560, par chatt un nosūtīt u daži dokumenti, ja u, piemēram,

p_forrent rakstīja:

Hi All,Es esmu darot mini projekta izstrādes vienkāršu reglator.
Es meklēju internetā, bet es neuzskatu piemērus projektēšana regulatoriem.
Man ir pētīta pamati Power elektroniku.
Tā ir jauka grāmata, bet nav izstrādāt par to, kā veidot uz bloka pamata.Priecātos, ja jūs varētu ieteikt grāmata / mājas uzdot par dizainu regulatora.Paldies

Hi,
Lūdzu, norādiet, kāda veida regulatora vēlaties build.Is tas Lineārs veids vai Switch Mode?Kādai jābūt spējas?Izstrādāt detalizēti, un tad palīdzēt var sniegt jums.Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back