Vajadzīga palīdzība par vienu reizi sliekšņa slēdža ...

R

rajesh101

Guest
Es esmu projektēšana RF ķēde, kas vajadzīga vienreizēja sprūda slēdzis ti būtu likts uz trases, ja pozitīvs spriegums impulsu tiek dota vienreiz un vajadzētu to izslēgtu, ja cits impulss tiek nosūtīts tai. Vai ir kāds sprūda tipa slēdzis pieejams par to? Paldies jau iepriekš ...

Izklausās jums runājam par vienkāršu RS flip flop. Atmiņas shēma veidota ap diviem tranzistoriem un daži rezistori. Divi ieejas R (lai pārstartētu) un S (par komplektu). Izejas sauc Q un NE Q. Zemējums ievades vadību izslēdzas tranzistors un kļūst par otras tranzistors. Tai pieder šo valsti bezgalīgi. Jūs varat atgriezties ieejas novest pie pozitīvas un shēmas nemainīsies stāvokli. Tādējādi tā ir atmiņa. Kad tu pārtrauc citu svinu, ķēde pārslēdzas pretējā stāvoklī. Un tur to uz nenoteiktu laiku. Jūs paņemiet HI-LO produkciju pie tranzistora kolektoru. RS flipflops ir pieejami kopējo IC mikroshēmas, vai jūs varat veidot to ar tranzistoru.

Es tiešām domāju par RS flip flop pārāk, bet lieta ir mums būs tikai pozitīvs impulss jādod ostā un tādēļ tai vajadzētu būt iespējai vērsties ķēdi par, ja 1. + ve pulss ir dots, un to ieslēgtu, ja cita + ve pulss ir dots ... es domāju pozitīvs impulss nav nepārtraukta ....: -?

Domāju Jūs varētu teikt, ka bija mana sugas apraksts par RS flip flop. Es novārtā nerunājot ... To var izdarīt darīt to, ko jūs lūdz. Tikai izmantot PNP tranzistoru un uzsist iecirkņa vadītājam papēdi. Mainot valsti, izmantojot pozitīvu impulsu ar izejmateriāliem. Ieejas signāls var turpināt pozitīvi vai doties uz augstas pretestības. Bet ne uz zemes. Mans pirmais aprakstu iepriekš (par NPN būvniecība), bija kļūda, sakot, ieeju var aiziet uz pozitīvu. Un (re PNP tipa kritiens kritiens), Jums ir jāizvairās no pozitīvas uz abām ieejas vienlaicīgi.

Hi jūs varat darīt, konfigurējot D Flip-kritiens, kā pārslēgt Flip-kritiens Zemāk ir parādījusi D tipa flip-flop savienots kā pārslēgšanas veids. Par katru pulksteni impulsu pozitīvu iet malā, Q dosies uz valsts bāra Q bija pirms pulksteni pulss ieradušies. Tāpēc Q būs Toggle. Jūs varat izmantot IC CD4013 D-Flip kritiens, lai to izdarītu. Hope this helps ...

Re-Reading the minētajiem amatiem es saprotu, es varētu būt ieguvuši nepareizu domu, ka jūsu ON signāls nāk no viena avota un OFF signālu no cita avota. Flip kritiens būtu piemēroti, ka tā tam ir divas atsevišķas ieejas. Taču tagad es saprotu, tu droši vien runā par impulsiem nokāpjam pašu stiepli. Tādā gadījumā jums ir nepieciešams impulss-ON-pulsa-OFF veida ķēdes. (Pazīstams arī kā dalīt pa divām letes). Tāpēc vinoth8051 ir pareizs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back