Vajadzīga palīdzība, lai izsekotu sprieguma troksni blīvumu ar LTspice

G

glias

Guest
Sveiki visiem Vai kāds varētu man palīdzēt, lai izsekotu sprieguma troksnis blīvumu op amp stadijā LTspice? thanks a lot

Es neizmantojiet LTspice, bet, ja jūs vadāt troksni analīzi jūs pēc tam varētu zondēšanas ierīcēm, lai atrastu to ieguldījumu produkciju troksni. Tādā veidā jūs varat izsekot galvenās troksni rada komponentiem. Keith.

Hello šeit ir snap shot projekta stadijā un trokšņa ... Es neredzu 1 / f troksni un platjoslas troksni. Vai jums ir ideja? Es, iespējams kļūdīties par garšvielu komandrindu. Attiecībā uz
simu.jpg

Esi uzmanīgs, izmantojot nulles ieejas sprieguma - tas dot kļūdainus rezultātus. Es ieteiktu jums izmantot nelielu līdzstrāvas spriegumu. Reālā problēma ir tā, ka es nedomāju, LT1012 modelim nav modelim trokšņa pareizi. Mēģiniet mainīt modeli AD743 un redzēt, kas notiek (Jums būs nepieciešams mainīt nobīdes, lai nodrošinātu, ka tā atrodas darba diapazonā opamp). Tai būtu vairāk izskatās, ko jūs sagaida, t.sk. 1 / f troksni. Jūs varētu vieglāk izmantot vienotību iegūt sekotājs, lai izvairītos no DC problēmas (mitēties R2). Keith.

Labdien Paldies par jūsu palīdzību, es mēģināju ražota AD742, tas, šķiet, ir labi (2.9nV/sqrt (Hz) @ 10kHz norādīti datu lapā). Es neesmu pārliecināts, ka es izmantot pareizi spice komandu ...
montagen.jpg

Jūs nevarat palaist AD743 ir tikai 0.5V virs negatīvo dzelzceļu. Mēģiniet 5V DC kompensēt. Keith.

Sveiki arī tev taisnība, characteritic ir labāk, bet nav tieši uz datu lapu vienāda tādam pašam iegūt (= 1). Es domāju, ja simulācijas attiecas kāda ir jūsu domas? paldies par jūsu palīdzību partija
montage1w.jpg
[/img] PS: troksnis ir apmēram 4nV/sqrt (Hz) ar šunta par atsauksmes.

Jums vajadzētu noņemt 1k rezistors - būs palielināt troksni. Izmantojiet īssavienojumu. Tas tad būtu diezgan tuvu datu lapu, ja tā nav tieši tās pašas vērtības. Keith.

Jā, kā es pieminēt jums precedentu pastu vērtība ir labāk, bet nav tas pats, kā norādīts datu lapā, kā jūs varat redzēt izraksta:
spectralnoisedensity . jpg
montage1.jpg
, kas augstfrekvences reģionā, trokšņa sāk pieaugt @ 200kHz ar simulācijas un 20kHz attiecībā spec ... ko es daru nepareizi manā simulācijas?

Mana simulācijas dod 3.23nV/rt (Hz) pie 10kHz. Es domāju, ka citu neatbilstību, iespējams, ka modelis nav precīza. Tas nav nekas neparasts. Daži opamp modeļi nav jāiekļauj trokšņu vispār. Daži ir milzīgas summas, troksnis (jo tie nav mēģinājums modeļa troksni pareizi). Dažreiz modeļa galvenes teiks, kas iezīmes opamp ir precīzi modelēt. Keith.

Man ir tāda pati kā jums: 3.23V / √ Hz ... nav eksplikācija vērā atšķirību augstas frekvences reģions

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back