Vajadzīga palīdzība, lai izprastu flyback circuit 2.daļa

N

Nora

Guest
Hello-I uzcēla vienkāršu pārslēdzama strāvas padeve, pamatojoties uz virkni dažādu ķēžu atradu internetā. Es nezinu, kādi parametri meklēt aprēķinot MOSFET un par HIV izejas kondensatora. Šī ķēde daļēji darbi. Man 5Vdc uz ķēdes un iegūt tik daudz, cik 240VAC ārpus gandrīz sawtooth viļņa mērīt TP1 un atvienojot C2 no ķēdes. Atstājot ķēdes, kā attēlots un mērīšanas pāri nu C2 vai R5 ir mazāk nekā 1 volts. Ko es daru nepareizi? Es gribu lielu līdzstrāvas sprieguma produkciju. Arī-R2 kļūst reeeeeally karsti. Q1 nav. Man aligators klipu R2 tagad. Bet tas ir daudz siltuma ir normāli? Vai es varu saņemt 1W pretestības? Kā es varu zināt, cik daudz pašreizējā ja plūst caur MOSFET? BTW kontroles vilnis ir jauks tīru kvadrātmetru. Vilnis nonākšana T1 ne tik daudz kvadrātu, kā dzēlīgs. Paldies! N_N

Vai jūs domājāt R3 vai R4 sakarst, ne R2? Kas ir ciklu piedziņas vilnim? Parasti Jūs necenstos ierobežot strāvu induktors ar rezistoru. Tas tiktu ierobežots ar tranzistors izslēgšanas. Laiku, pašreizējā, lai sasniegtu kādu robežvērtību būs atkarīgs no induktivitātes un barošanas spriegumu. Keith

Vai jūs domājāt R3 vai R4 sakarst, ne R2? Kas ir ciklu no diska vilnim?
Sorry Es domāju R4 izpaužas patiešām karsts. Ieslēgšanas biežuma ir paredzēts (ar R2 un R1) par 100kHz (mana vecā joma pasākumi 88kHz).
Parasti jūs necenstos ierobežot strāvu induktors ar rezistoru. Tas tiktu ierobežots ar tranzistors izslēgšanas.
OK. Esmu gatavojas izmēģināt dažādus MOSFET IRF510, varbūt TO220 iepakojums ir labāks, nekā TO92?
laiku, pašreizējā, lai sasniegtu kādu robežvērtību būs atkarīgs no induktivitātes un barošanas spriegumu.
induktivitāti T1 ir 25uH un piegāde 5Vdc.

Jūs varētu vēlēties apskatīt ātrāk diode, kā arī - 1N4004 ir ļoti lēns. Simulācijas ir lietderīga - ietaupa izmaksas attiecībā uz mašīnas sastāvdaļām, kamēr jūs blow lietām eksperimentēt. Es domāju, ka galvenā problēma ar jūsu Sākotnējā ideja bija diode - mēģināt mainīt to ātri diode, piemēram, Šotkija un jums vajadzētu redzēt dažus rezultātus. Atceļot pašreizējos ierobežošanas rezistors būs arī liela atšķirība, taču pašreizējā var radīt pārāk ātri par mazu tranzistors lietojat un uzspridzināt tranzistors. Keith.

Hi Nora, nav brīnums, ja jūsu unneeded R4 būt pārāk karsti, jums ir ap 1,5 W (OK, impulsa, bet kā vidējā vērtība ir ap plkst 0.5W_ vai vairāk) uz pusi Watt detaļas :-(... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back