vajadzīga palīdzība, lai Freescale kontrolieris programmēšana

A

Abhishekabs

Guest
Sveiki draugi,
Es esmu jauns iegulto C programming
Es gribu programma mikroshēmas MC9S08DZ60 izmantojot kodu Warrior
Can anyone guide me, kā to izdarīt?
Vai kāds ir kādas vienkāršas programmas, tā, ka es varu izpēti & implemet viņiem?
Jebkura vienkārša programma, piemēram, svelme LED, lasīt slēdzis
uc darīts kods kareivis.

Kad sākat kods kareivis lūgt jūs, ja jūs vēlaties veikt jaunu projektu (CW> 5,0 Vers.).Put projekta nosaukums-> Izvēlieties hc (s) 08 versiju un atkļūdot interface -> Iet uz priekšu pievienot failus Jūsu projektu (es nedomāju, ka jums ir ar visiem dokumentiem, ... iekļaut) -> Izvēlēties Procesors ekspertu > Kreisais, kā tas ir C / C opcijas-> un tagad kods Warrior rada savu projektu.
Tagad sākas Procesors Expert.Tagad varat konfigurēt perifērijas kā vēlaties, un beigās šo procesu -> Izveidot Code.
Pēc šī procesa jums ir Galvenā sauc kā jūs iepriekšējā izdarīt gatavs rakstīt kodu.

Hi runblade
Paldies par atbildi.
Man ir redzējuši starta dokumentu kods kareivis.
Es gribu programma MC9S08DZ60.
Es, lieto 32 pin IC.
Bet es dont zināt, kā rakstīt kodu, es esmu jauns šajā jomā.
Man ir tikai tad 8051 pulcēšanās plānojumu.
Kā man vajadzētu rīkoties ar DZ 60 plānošanu?
Pieņemsim, es vēlos, lai izlasītu slēdža vai kvēlot LED
ucKā man rīkoties, jo šis kods Warrior?
Man, lūdzu, zināšanas par C programming bet nav izdarīts iegultiem c programming.
Lūdzu, palīdziet man, kas
Pateicība

In a freescale sub-directory ir dažas izlasē kodu ...Es domāju, ka ir labs sākuma punkts ...

arī;
http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=DEMO9S08QG8&parentCode=S08QG&fpsp=1&nodeId=01624684491437

the: DEMO9S08QG8APP ir codewarror projektu, kas varētu būt viegli pārnesuši jūsu ierīce ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back