vajadzīga palīdzība, invertoru projektu

S

Spidyelectronics

Guest
Hi visiem,
Man ir paredzētas invertoru.Es lietoju pastiprināt transformators ir ārpus likts uz IGBT modulis, lai palielinātu spriegumu no 110V uz 230V.Un izmanto vienu 10uF AC kondensators paralēli sekundārās transformatora.
Tagad es esmu kļūst pienācīgu sinusoidāls vilnis, un visi.Bet problēma ir tā, ka galvenais no transformatora patērē vairāk strāvas nekā gaidīts.Kad es mēģināju atrisināt šo problēmu, es atklāju, ka izejas paralēli AC kondensators patērē par 5A un tas atspoguļo primārās līdz 10A.
Tā var jebkurā eksperts man pateikt iemeslu šādu rīcību par transformatora un kondensatoru.Vai tas ir tāpēc, rezonanse?

Paldies jau iepriekš.

Sveicieni.

Paldies Pico,
Jā, jums ir taisnība.Tas darbojas kā slodzes.Bet tas kondensators ir vajadzīgs filtrēšanas un sniedzot pienācīgu formu produkcijas vilnim.
Tātad jūs varat sniegt man kādu risinājumu, ar kuru es varētu samazināt pašreizējo patēriņu izejas kondensatora.

Sveicieni,
Spidyelectronics.

Hi draugs

Man bija tāds pats porblem.Some laiku atpakaļ es izstrādājusi pusi tilts invertoru strādā 25KHz vadīt pjezoelektriski kristāla.Es kondensators ar sekundāro tieši jūs esat darīts, un ražota pašu problēmu primārā.
Paskaties šo darbu perfekti ... Tā vietā izmantot vienu kondensatoru lai filtrētu signālu
ar sekundārās jums "ir lietošanai" L veido filtru, induktors, kas serie ar vidējo un kondensators kondensators otrā pusē induktors (tiks paralēli kliedziens maksas). Doing, ka jums būs nepieciešams ļoti nelielu kondensators uz achiev pašu filtrēšanas un WIL samazināt pašreizējās iesaistītajās primary.Maths ir ļoti sarežģīta uz manu slikts smadzenes, lai es esmu izdarījusi eksperimentāli.
Kondensatora vērtību, un induktors atkarīgs no biežuma jūs strādājat
bet jūs varat sākt ar regulējamu mH induktors un dažus un aprūpes kondensatoru apmēram hudred nano farads.Thake ar vadu un galveno izmēru veikt induktors, lai neradītu piesātināt to.

Ja jums nepieciešama papildu informācija justies ērti lūgt mani jebkurā laikā, es esmu šeit, lai dalītos .... un palīdzēt ....

Lūdzu, ja jūs zināt kādu vienu, kas varētu strādāt ražota Proteus (programmatūras simulācija)
Es būtu gandarīts contat

Best Regards

Francisco

Sorry par sliktu angļu .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back