Vajadzīga palīdzība, Brain Computer saskarnes

H

hanukaran

Guest
PHP:
Čau, Man ir vajadzīga palīdzība manā projektā. Man vajag izstrādāt sofware kas var atpazīt un klasificēt brainwave.I domāja vēlaties, lai izstrādātu programmatūru, izmantojot matlab.Im iesācējs. Im mācīšanās now.I jau ir atraduši EEG datus EAF formātā un teksta formātā. Varētu kāds man liek attīstīt šo projektu. Paldies un vērā Prabakaran

sveiki prabakaran .. im arī padarot manu projektu par 2D kursora kustību, izmantojot EEG signāla .. var u PLS sniegt man šos EEG datus? thnx iepriekš

sveiki prabakaran .. im arī padarot manu projektu par 2D kursora kustību, izmantojot EEG signāla .. var u PLS sniegt man šos EEG datus? thnx iepriekš
Ya pārliecināts brālis ļaujiet man pievienot .... i pievienot the.edf datus un. txt failu dati ..... anywat kādu platformu izmanto ..... ..... mēs varam darīt kopā, ja vēlaties .... :) .. ja vēlaties lūdzu pievienot mani facebook pravan@live.com tvertnēs n uz Prabakaran MUnusamy

čau prabakaran Es arī gribēju, lai īstenotu smadzeņu datora interfeiss multi kustību Matlab. varētu u PLZ man palīdzēt, ja u to darīja. sirsnīgi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back