vajadzīga palīdzība ar salocītu cascode dizains

A

airboss

Guest
Hi,

Es esmu projektēšana salocīta cascode kas tsmc018 ar VCC = 1.8V.

Es esmu vajadzēja saņemt M16, M7, M8 dziļi Triode reģionā.Tomēr no DC simulācija, es saņēmu M16, M10-13 Triode, bet divas ieejas fets, M1, M2, M17 un M18, M9, M15, M7 un M8 ir OFF!visi viedokļi ir appreciated!
Pēdējo reizi laboja airboss gada 4 augusts 2006 06:11; rediģēts 1 reizi kopā

Jums jābūt uzmanīgiem, izstrādājot reizes, cascode shēma mazjaudas process, varbūt jūs varat palielināt W / L., Kas var padarīt pašreizējo lielāks ang VDSAT zemākas.

Es aizstāj CMFB topoloģija I izmantoti ar ideālu op amp, uzrādi izlaides kopējā režīmā un pēc tam atsauksmes cascode.Tas darbojas labi.Man to, ko es paredzētas.Tāpēc es domāju, ka problēma ir, kā es varu noteikt izmēra, lai M1, M2, M9, M7-9, M15, M17, M18 var "mosties"?Es domāju, darbs šajā reģionā es gribu, nevis nogriešana!

tangqin55 ir taisnība.Jums ir jābūt rūpīgāka.

Piemēram: Sprieguma avotā TNbiasSF jābūt Vtn 2 Vov minimālo (~ 1V).U ir 1.7V -> minimums out.spriegums ~ 1V.Spriegums pie vārtiem M5, M6 - 340mV -> maksimāli out.spriegums ~ 1V.Tas ir netālu no spēles.

Es atkārtoju, u ir jābūt uzmanīgiem, uzskata, ka struktūra sekas, dažos situācija u ir jānovērš tas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back