vajadzīga palīdzība ar projektu

O

onik11

Guest
hello i am strādā pie projekta, un ir nepieciešams zināms palīdzību un padomu, ko im mēģina man ir kalkulators sixed ierīce, kas ir magnētiskās joslas lasītājs arī tastatūru Combo tās sākotnējā stāvoklī, ir paredzēts izmantot uz darbvirsmas vai klēpjdatoru iemesls p2s kas im mēģina darīt, ir veikt šo ierīci uzstādīt iekšpusē darbinieks laika pulksteni, ja darbinieki ir zvēliens savu žetonu, un vai tad, kad viņiem perforators savu žetonu skaits, šo ierīci, lai attēlotu un reģistrē datus mag josla vai manuāla Punch, lai reģistrētu visus nospiestu klaviatūras taustiņu un, lai varētu izgūt datus, vēlāk, kad vien nepieciešams, lai mans jautājums ir tas, kas man ir jādara, lai mod šo ierīci, lai varētu darīt to, ko es vēlos, un tā nevar compatiable tikai pc's, bet tā varētu darboties darbinieks laika pulksteni im pievienojot bildes šīs ierīces jebkuru palīdzību būtu liels paldies jau iepriekš
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Neviens, kas tur, kas var palīdzēt man tiešām ir nepieciešams, lai pabeigtu šo projektu ar steidzamību

Redzot attēlus atņem Daži no mūsu punkti ...kāpēc dont tu slodze to (photob * cket, uc) un saite šeit ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back