Vajadzīga palīdzība ar atrisinot vienādojumu!

D

doubledragon

Guest
Kas vienādojumu atrisināt (jauda 3) šo? s ^ 3 0,7 s ^ 2-0,05 ^ s 1

Jūs varat izmantot MatLab p = [1 0,7 -0,05 1], r = saknes (p)

[Quote = ceaser] jūs varat izmantot MatLab p = [1 0,7 -0,05 1], r = saknes (p) [/quote] Jā, bet man ir nepieciešams, lai atrisinātu ar manuāli. jebkuras citas metodes?

ja es saprotu, jūs arī vēlaties faktors šo terminu. ja jūs tiešām nozīmē to, ko esat rakstījis tur, tad es nevaru jums palīdzēt, tāpēc, ka tās nav polinomu, jo "-0,05 ^ s" (stop lasījumā, ja tas ir gadījumā )...... bet, ja jūs nozīmē, nevis "-0,05 * s ^ 1", tad tas var atrisināt. Jūs varētu mēģināt to izdarīt, ņemot polinomu kā (sa) * (sb) * (sc) aprēķināt un salīdzināt koeficientus, jūs saņemsiet sistēmu nelineāro vienādojumu, bet ir arī, lai atrisinātu kubisko vienādojumu algoritms, tās nav tik īsas, cik in kvadrātvienādojums gadījumā, bet tā darbojas, mēģiniet šo: http://mathworld.wolfram.com/CubicFormula.html

ja mums ir eqution šādi x ^ 3 + a1x ^ 2 + a2x + a3 = 0 ir trīs saknes (r1, r2, r3) (x-r1) (x-r2) (x-r3) R1 + R2 + R3 =- a1 r1r2 + r2r3 + r1r3 = a2 r1r2r3 =- a3 jūs varat atrisināt jebkuru vienādojumu trešās pakāpes Cardan metodi, jūs varat atrisināt jebkuru vienādojumu ar ceturto mērā ferary metodi

jaudas 3 vienādojumu ... lielākoties es cenšos šo pirmos divus (x-1) un (x +1) ... tad x-2, tad x-3 .... par veselu sakņu ... tad samazinātu strāvas 3 vienādojumu kvadrātvienādojums vienādojumu ... tad tas var b atrisināt ... x = 1 un -1 lielākoties ir sakne ....: P sp

doubledragon, kā Ceaser liecina, izmantojiet Cardan metodi. Šī metode ir rūpīgi aprakstīta grāmatā "CRC Stanbdard matemātiskās tabulas" un Burrington rokasgrāmatas "Matemātiskās tabulas un formulas". Risināšanas 4. lai vienādojumi mehtod ir aprakstīta arī. Kā jūs zināt, 4. rīkojums ir visaugstākā rīkojumu euation par kuru slēgtā veidā risinājums pastāv. Arī es esmu pārliecināts, ka Google meklēšanas par Cardan sniegs vairākus hits. Sveicieni, Kral

Es centīšos Cardan metodi, lai risinātu ar 3 jaudas un paldies visiem u

W var izmantot skaitlisko metodi, ko izmēģināt, un kļūdas

num = [1 0,7 -0,05 1], den = [1], [z, p] = tf2zp (num, den) zplane (num, den), plaši izmanto DSP Z-pārveidot (MATLAB), tas dos u. zeroes + ja eq. ir enominator, tas dos par savu poles.it būs gabals tā arī

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back