Vai WLAN jāintegrē mobilo telefonu?

W

Waltz_Fan

Guest
Hi guys,

Man ir šaubas, vai WLAN ir integrēta mobilephone.
Un cik pašreizējais varētu izmaksāt, izmantojot WLAN IC (54Mbits, Maxim jaudu)?

Jau darīts:
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,, 82901,00. html
http://www.esato.com/phones/index.php/phone=185

Tātad basicallly tikko pievienotās citā joslā?atsevišķas tranciever sadaļu

interesanti, tāpēc šie telefoni ir WiFi integrēti.jā, viņi izmanto WiFi pie datu posma slāņa, bet es esmu ziņkārīgs, vai tās ir īstenojušas tīkls un pat transporta protokoliem.HTTP, izmantojot TCP / IP?tas būtu diezgan interesanti, mobilo tālruni iegūt IP, un savienojumu ar jūsu mājas tīklu, uc ..ko var izmantošana scenārijs?nodošana fotogrāfijas uz jūsu mobilo ar datoru caur WiFi?nodošana mp3's ar savu mobilo?Hmm.

No EET žurnāls:

Platformas apvieno WLAN, Bluetooth, FM audio
Ievietots: 14 Apr 2006Texas Instruments Inc (TI) paziņoja WiLink 5,0 risinājums, kas apvieno mobilā WLAN (mWLAN), Bluetooth un FM stereo audio platformu cellphones.Risinājums caters uz tādiem lietojumiem kā ātru piekļuvi datiem, mobilās izklaides un tīklu savienojamību starp WLAN un mobilo.

WiLink 5,0 platforma apvieno TI's BlueLink 6,0 risinājums, kas apvieno Bluetooth ar augstas kvalitātes FM stereo un mono sniegumu vienā mikroshēmā.Ražots TI's DRP tehnoloģijas 90nm mezglā, ierīce ir teikt, lai samazinātu risinājumu, izmēra un jaudas patēriņu līdz pat 20 procentiem vairāk nekā konkurētspējīgus risinājumus.Platforma izmanto otrās paaudzes TI Bluetooth / WLAN aparatūras un programmatūras līdzāspastāvēšanas paketes.

Paldies, puiši:)
Svarīgāk es gribu zināt, cik pašreizējais maksās, lietojot WLAN IC (54Mbits, Maxim jaudu)?

Es redzēju vienu cellpones integrē GSM un wifi.Lietojot WiFi, to pievienot 500mA.500mA!Vai tas ir normāls?

No tā, ko es zinu GSM nedarbojas tajā pašā laikā ar WLAN, pieņemot, ka jums nav gatavojas pārlūkot neto laikā telefona sarunas.
Bet tas nav obligāti.

In TX režīmā GSM vidējā strāva patēriņš visa raidītāja ir aptuveni 250mA (muitas nodokļa cikla 12,5%).

500mA ir pārāk daudz 54Mb WLAN, kad PA ilgst aptuveni 250mA šajā režīmā un 100mA pārējo radio ne vairāk kā.
WLAN mikroshēmojumiem veltīta mobilajiem telefoniem izmantošanai līdzstrāvas optimizāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back