Vai varat palīdzēt ieteikt kādu lielisku produktu IPPBX.

W

winnie1987

Guest
Nesen mūsu uzņēmums plāno iegādāties IPPBX, lai samazinātu izmaksas biroja sakaru. Vai kāds ir kādas labas zīmoli, kas liecinātu?

Vai kāds var piedāvāt ierosinājumu par šo ... Palīdzība

Vai jums ir kādas īpašas pieprasījumu Ippbx. Es, izmantojot Yeastar-IPPBX. un tas Ippbx ir izmaksas, zemāka, bet ar plašu funkciju. jūs varat apmeklēt viņu mājas lapā, lai apskatītu informāciju par produktu, www.yeastar.com. Un tur ir bezmaksas programmatūra, ko var izmēģināt. Ja Jums nav jārūpējas par cenu, jūs varat iegādāties dažas lielas firmas, piemēram, Panasonic un Cisco

ceru, ka cena ir saprātīga, un funkcija ir automatizēto Dežurants Blind Pārsūtīt zvanu detaļas Records (CDR) Zvanīt uz priekšu Zvanu Auto Zvanu ieraksts Zvanu Pikaps izsaukumu maršrutēšanu Call Transfer Zvanu gaidīšana Caller ID Direct Ievešana Sistēmas pieejas (DISA) Netraucēt (DND) Interactive Voice Response (IVR) mūzikas turēt Mūzika nodošanas Ring grupas maršrutā Caller ID trīsceļu zvana Paldies par ieteikumu, man sērijas Mypbx Soho ir ļoti piemēroti, lai mani. un es esmu ļoti interesanti to produktu: exsky doties, kas var padarīt skype savienot ar tàlruni. kurš produkts jūs izmantojat? Jūs varat ieteikt cena man? un man ir pārbaudīts programmatūras lejupielādes no viņu mājas lapā: www.yeastar.com . funkcija ir ļoti satified, bet tāpēc, ka man nav pārbaudīta moduli viņu, un nevar pārliecināties stabils. Jūs varat man vairāk par savu produktu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back