Vai tas Microstrip?

S

Sinatra

Guest
Sveiki cilvēki.
Es atklāju nesen pirmo reizi cita veida elektropārvades līnijas.
Tas sastāv no plakana diriģents iet pār iezemētās plates.Tikai līnija microstrip līnija, bet bez substrāta.

Mans jautājums: Vai es varu izmantot parasto standarta formulas microstrip dizains (iestatījums epsylon 1) lai atrastu pretestība šāda veida pārraides līnijas?

Līnija parammeters mana pārvadu W = 2mm, un h = 4mm.

Es tryed dizains formulas microstrip un suspendēto substrāts microstrip un konstatēja, ka pretestība ir apmēram 160 omus.Vai tas ir labi??

Sveicieni visiem.

S.

Ps: Parasti microstrip formulas tiek veikti tādā veidā, ka viņi strādā bez substrāta.Tas ļauj salīdzināt standarta microstrips ar īpašu gadījumu (manā gadījumā), kur epsylon ir vienāds ar 1 (vienīgais gadījums, kad ir slēgta formula saskaņā ar vienu no slavenā izstrādājumu Hammerstad).Es esmu labi?

Jā, tas ir parasts microstrip.Tā ir īpatnība, ka visi parametri ir neatkarīgs frekvences līdz starojumu un veidiem sākt collas

Paldies uzpūtīgs.
Tas ir labi.Rezultāti ir tam derīgi.
Slikti ir tas, ka es gaidīju, lai būtu 50 omi vietā, kur es atradu šo pārvades līniju un patiesībā man ir 160.Bad jaunumi.
Bet tas missmatch būs "absorbē" ar komponentu pati.Man patika tas viss iekšpusē cirkulācijas, un tā kā cirkulācijas ir resonating sastāvdaļa (darbojas tikai ļoti ierobežotā frekvenču joslas) Es uzskatu, ka šis induktivitāte jau tika noregulētas, kad cirkulācijas tika koriģēta / noregulē.
Paldies vēlreiz uzpūtīgs.

S.

Hello Sinatra;
Es ieteiktu jums pārbaudīt jūsu rezultātus, izmantojot mikroviļņu analīzes programmatūru.

jā Z0 ir pareiza, ja jums ir nepieciešams 50 omi jālieto W = 19.6mm to pašu H = 4mm

Tas ir gaisa microstrip līnija?Tāpat kā gaisa microstrip antena

Jā, šis configurarton tiek izmantota, lai likvidētu dielektriskiem zudumiem.Es neesmu pārliecināts, ka tā būs arī atbrīvoties no virsmas viļņu vai ne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back