Vai tas MCU strādā pēc ēka?

A

amshakya

Guest
Cienījamie EAA valde,

Es esmu iesācējs un MCU.Es MCU programmētājs, kā minēts vietu zemāk.
http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html

1. visu es esmu sajaukt par 2 ckts klāt tajā.Viens saka ISP attēlā 1, bet citi saka, SPI-Flash programmētājs ar 2.att.Tātad, es būvēt ckt attēlā.2 vieta, kā tas ir.Un izmantot SPIPGM32.exe programmētājs programmatūras "izraisīt ISP programmatūru, kas atrodas zemāk esošās saites augstāk vietā es teicu nebija strādāt ar komplektu, kas padarīja i.

Tāpēc tagad, SPI programmatūras atrod 89S51 mikroshēmā.Es arī ieprogrammēts mikroshēmā par 1. Laikā, kas bija veiksmīgs.Bet tagad, es gribēju reprogram to.Kad es dzēš mikroshēma ar IZDZĒSĪS poga pieejama programmatūra, tā dodot veiksmīgiem dialog.bet kad es pārbaudījis buferiem, biti joprojām pastāv.

Anyway es domāju par pārplānošanu aizstās pašreizējo bitiem.bet tad šokējoši lieta ir tas, ka vienmēr ir kļūda dedzināšana programmas kodu.Tātad, man ir programma tikai vienu reizi.Es neizmantoja atslēga bitiem, bet pat es nevaru programmas nākamo reizi.

I guess savienojums man bija labi uz sloksne kuģa.Un es arī šaubu, ka tas ir SPI-Flash programmētājs programmatūra pareizs, ti, SpiPgm.exe.

Lūdzu, palīdziet man, vai nu aparatūras izmaiņas vai pareizi instrukcijas gaitas SPI-Flash Programmētājs programmatūru klāt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back