Vai "set_dont_touch" ignorēt "set_dont_use"?

H

harrypancakes

Guest
Ja es izmantot "set_dont_use foo" un "set_dont_touch bar" un modulis "bar" satur šūnu "foo" tiks foo noņemt? vai deos "set_dont_use" piemēro tikai tad, sintezējot?

Ja izmantojat set_dont_touch par dažiem moduli, moduļa saturs paliek nemainīgs. Tā laikā sintezēt foo (bibliotēka šūna) paliek bāru, bet aizstāt jebkuru citu "ne dont_touch" moduļiem.

Es neatceros labi, bet dont_use izslēdz dažas šūnas no mērķa bibliotēkas, bet mērķēt lib nav nekādas ietekmes uz instantiated šūnas (tikai saite lib jautājumi, par šīm šūnām). Es uzdrošinos minēt, šūnām, kuras apzīmētas kā dont_use paliks tur, neatkarīgi no klātbūtnes dont_touch.

Ja set_dont_touch atrodas konkrētajā gadījumā / moduli, tas paradis būt optimizēts. Tas nebūs izņemt / izmēra jebkurā optimizāciju. Ja mēs esam set_dont_use par dažiem šūnu, tad rīks ne izmantot to optimizāciju. Tas paradis ieviest jaunākās gadījumus, kas īpaši mobilo dizains. Bet tajā pašā brīdī, jebkurā PNR rīks nemēģinās likvidētu pastāvošos ka īpaši mobilo, ja tas ir atrodams netlist. Tas būs mest brīdinājuma ziņojumu katru reizi, kad rīku imports netlist.

Piemēram, ja jums ir līmenis pārveidotājs modeli, kas tikai aprakstīt pieslēgums no in1v līdz out1v8, un jums nav "dont_touch: true" iekšpusē brīvību failu, sintēze rīks varētu aizvietot šo moduli ar citiem STD šūnu . kā jau minēts, set_dont_use norāda neizmantot kādu konkrētu std šūnu, piemēram, nekad nav izmantots flip-flop ar noteikto & reset pin, varētu būt uzņēmuma vadlīnija ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back