Vai RHEL 4 ir saderīga ar lielāko daļu EDA rīkus?

E

edacw1

Guest
Kuri izmanto RHEL 4 uzstādīt EDA rīkus?Kā abot tā saderību?Es gribu to izmantot, jo tas var palīdzēt jaunāko hardwares.

Mēs izmantojam un RHEL uz gadu vai tā tas darbojas naudas sodu ar visu EDA programmas, kas liecina RHEL 3 ok.

Tiem, kas pieprasa RH 7,2 tika modernizētas ar jaunāko versiju un pēc tam tas bija ok.

Jūs varat izmantot LD_ASSUME_KERNEL dažreiz par savietojamību un jāinstalē * compat * iepakojumiem

Šajā brīdī 3 RHEL ir pamata lielākā daļa EDA arī pārdevēji, lai ir visvairāk saderību.4 RHEL un SLES 10 kļūst par standarta, bet tomēr ne gluži tur.
Tam vajadzētu iet Linux sadaļā kuģa.

Thinkie rakstīja:

Mēs izmantojam par gadu, vai tik un RHEL tas darbojas naudas sodu ar visu EDA programmas, kas liecina RHEL 3 ok.Tiem, kas pieprasa RH 7,2 tika modernizētas ar jaunāko versiju un pēc tam tas bija ok.Jūs varat izmantot LD_ASSUME_KERNEL dažreiz par savietojamību un jāinstalē * compat * iepakojumiem

Esmu palaist IC5033 un IC5141 kā arī AS4 SOC42 par, un tā strādāja fine, atleast par iespējām es.

jelydonut

edacw1 rakstīja:Thinkie rakstīja:

Mēs izmantojam par gadu, vai tik un RHEL tas darbojas naudas sodu ar visu EDA programmas, kas liecina RHEL 3 ok.Tiem, kas pieprasa RH 7,2 tika modernizētas ar jaunāko versiju un pēc tam tas bija ok.Jūs varat izmantot LD_ASSUME_KERNEL dažreiz par savietojamību un jāinstalē * compat * iepakojumiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back