Vai programmētājs circuit vienāda gan AT89c51 un AT89c52

V

Venkata Krishna

Guest
es vēlos uzzināt par programmētājs ķēde AT89c52. Pēc tam es gribu ar datu lapu es sapratu, ka 89c51 un 89c52 ir līdzīgi mēs varam izmantot pašu programmētājs circuit gan?

Līdz šim es neesmu redzējis vienu, kas nebūtu programmā un .. Galu galā galvenā atšķirība starp tām ir atmiņas lielums un trešajā taimeri, bet tas nav nekāda sakara ar programmēšanas .. Regards, IanP

AT89C52 ir lielāka programmu atmiņas izmēru, nekā AT89C51 (52 ir 8Kbytes programmas atmiņu, bet 51 ir 4Kbytes). AT89C51 ir tikai 2 taimeri / skaitītāju, bet AT89C52 ir 3 ... Tomēr AT89C52 instrukciju, kas ir ļoti līdzīgs AT89C51. Daži draugi man teica, ka no šī brīža 89C tiks ražots mazāk un mazāk. Es domāju, ka jums vajadzētu mēģināt izmantot AT89S52, tas ir vairāk priekšrocību nekā 89C, bet to lietošanas, kas ir vienādas.

Cienījamie Venkata, programmētājs ir vienāds AT89c/s51/52/53/55 & 1051/2051/4051 tikai vienu programmētājs var ieprogrammēt visas uzskaitītās ierīces.

Tas nav aparatūras, bet programmatūru, kas pārbauda attiecībā uz saistītām IC un programmas to. Vispirms kādu programmētāju pārbaudes kontrolsummu, un tad lems programmas atmiņu. Katrs no šiem IC ir unikāla kontrolsumma, lai nošķirtu programmas atmiņas. Tātad aparatūra nav nekas, bet firmware IC un sērijas sakaru RS232 interfeiss ar datoru. Un tā ir universāla programmētāji. :) Tas ir programmatūra, kas spēlē ļoti svarīga loma programmas mikroshēmā. Sarang

Hai 89C51 programmētājs ir nepieciešams vairāk aparatūras nozīmē vairāk laika, lai jūs varētu izveidot vienu un likt tai darboties. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html skatīt šo saiti. tas ir vienkāršs ISP programmētājs 89S sērijas mikroshēmas. Tāds pats kā 89C rindas iesācējs ir bažas. ja jūs varat saņemt 89S51 vai 89S52 savā jomā aizmirst 89C51 vismaz sākumā. Konstruēt šo vienkāršo programmētājs un sākt mācīties. Pēc tam, kad esat ražošanā varat ostas pašas programma, lai 89C sērija, kas ir maz biļetes. picstudent

Hi, programmētājs var atbalstīt abas ierīces ir viegli, programmēšana saistīti atšķirība starp 89C51 un 89C52 ir lielums zibspuldzi un paraksts. Paraksts 89C51 ir 0x51 un 89C52 ir 0x52, citādi plānošanas algoritms paliek tas pats gan ICs. Man bija apskatīt pirmkodu šo 89 sēriju programmētājs no Sunrom un viņi ir pats algoritms programmas gan mikroshēmas. http://www.sunrom.com/p-pi/pn-1/atmel-89-series-device-programmer.st Ar cieņu, Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back