Vai negatīvs pretestība ir negatīva troksnis?

F

freetofree

Guest
tā, ka negatīvu pretestību + pārliecinoša pretestība = nav trokšņa

jūs izveidot negatīvu pretestību, izmantojot ķēdi? Es domāju, ka tas ir iespējams atcelt troksni otru

Abas trokšņa avoti nekorelē tik trokšņa pilnvaras pievienot.

Wer ur gonna izmantot šo concept.As par oscilatoru ccts Es domāju, ka tas neieviesīs troksni, jo tas tiek izmantots kompensācijas efektu un stabilizētu svārstības. Lūdzu, let me know.

Nu tas ir pārsteidzošs dzirdēt visus šos punktus, bet ko es domāju ir, 1. negatīvā pretestība ir tad, kad jūs paaugstināt spriegumu pēc kāda īpaša vērtība pašreizējā sāk samazināties. Ja tas ir gadījumā, tad, kā jūs redzat, ka pašreizējā samazinās, tad jauda netiks pieaug tik troksnis nesamazinās šajā lietā. 2. Ja tas ir tāpat, jo kāda iemesla pēc pēdējo gadījumos no ieejas jauda palielinās, tad tas noteikti samazina troksni. (Negatīvais pretestība parādība var novērot daudzu pazīstamu ikdienas situācijās, kad kaut kas (būtne, ierīce uc), kas satur papildu barošanas avotu ietekmē (kā proporcionālu reakciju kādu traucējuma) kaut kas cits, kas satur strāvas avots) vai (papildus avots var palīdzēt vai traucēt galveno vienu trīs grādiem (zem-, precīzas un vairāk -) negatīvā pretestība ir pēdējo pakāpi, kad papildu avots "pār-palīdz" vai "pārāk traucē" svarīgākā)..

troksnis jauda nav ķēdes jaudu kā uzpūtīgs teica, šie divi trokšņa avots.. nekorelē, tāpēc totle troksnis jauda ir summa katras trokšņa

Vai jūs domājat, ka pastāv negatīva troksni? Vai, viss troksnis ir pozitīvs.

[Quote = freetofree] Vai tu domā, ka pastāv negatīva troksni? Vai, viss troksnis ir pozitīva. [/Quote] Trokšņa lielums tiek noteikts ar skaņas jaudu, kas vienāda ar (trokšņa amplitūdu) ², un tas vienmēr posistive vienalga kurā preču zīmei ir amplitūda.

Mēs tikai rūpējamies trokšņa jaudu. U var atsaukties kādu grāmatu par troksni. Vnois = √ (Vnois) ²

Es domāju, ka šāda ierīce nav jāpievieno troksni. Ja mēs runājam par negatīvu pretestību mēs vienmēr galu galā ar to, ko mēs saucam papildu pretestību. Absolūtā pretestība vienmēr ir pozitīvs.

ja jūs veidot pozitīvu atgriezenisko pretestību, izmantojot punkta -1) bufera un bieži vārtu, var jums vēl ir NEG pretestību? Es domāju, ka šis ir viens no veidiem, lai neciestu paralell pretestību ar RLC melodija tīklā.

Tā negatīvā pretestība ir izveidota ar aktīvas ķēdes, tā piebilst, vairāk trokšņa ar vadības ķēdi

jā, noteikti. Kamēr jūs izmantojat pretestības componment jūsu circuit, tas vienmēr piebilst siltuma troksni.

Ja man ir divi rezistori virknē melnā kaste, piemēram: R1 ac 1k r2 CB -500 tad, ja "c" nav pieejams, nav iespējams (no ķēdes teorijas viedokļa) pateikt no IV mērījumiem termināļiem " "un" b ", ka šī aile satur neko citu kā 500 ohm rezistors. Tātad, es būtu pārsteigts, ja troksnis neatbilda tai pašai 500 ohm rezistors.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back