Vai man ir nepieciešams, lai pievienotu kondensatoru daļas izolētas octocoupler?

7

7rots51

Guest
Hi Ja man ir ķēde ir divas daļas, un tie ir izolēti ar optocoupler. (Gan elektroenerģijas un datu izolēts). Vai ir nepieciešams, lai pievienotu 1NF 1000V kondensators starp diviem zemes? ir kāda vajadzība, lai pievienotu aizsardzības ierīci? Sveicieni: D

Ja vienīgais savienojums ir optisks jums vajadzētu apsvērt viņiem pilnīgi neatkarīgus ķēdēm un darīt lietas, kas viņiem atsevišķi. Vistuvāk tie ir saistīti, ir gadījumā, kopējas energoapgādes kur viņi abi ir vadi darbojas atpakaļ uz padeves termināliem. Abas shēmas ir drošība pamatota atsevišķi.

čau kā to izdarīt? "Abas shēmas būtu drošība pamatota atsevišķi" Pieņemsim, ka 2 ķēde iegūt enerģiju no atsevišķa līdzstrāvas / līdzstrāvas pārveidotāju, ka gan DC / DC pārveidotāji ir 24Vdc ieejas.

Man bija padarīt kādu pieņēmumu par savām ķēdēm. Parasti tie ir jāievēro drošības likumiem. Ja šis produkts ir akumulatora barošanu nav drošības pamats prasības. Ja tas ir maiņstrāvas powered pastāv prasība. Ja tie atrodas vienā kastē tikai viens drošība zemējums ir nepieciešams.

Sveiki es nesaprotu teikumu "Ja šis produkts ir akumulatora barošanu nav drošības pamats prasības", ir, ka uz baterijām darbināmiem produktiem nozīmē, pamatojums nav nepieciešams izolēt?

Tas nozīmē, ka drošības normatīvie akti nepieprasa ārējo lietu bateriju darbināms aprīkojums ir savienots ar zemi.

Hi, 1) Kas ir domāts shēma pirms un pēc optocoupler jāuzskata par atsevišķām ķēdēm. Un katrs uzvedas neatkarīgi no otras. Nav pamata jāveic kopīgs starp tiem. 2) Akumulators: Nav zeme sakars. BRM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back