Vai mēs varam izmantot IC 5,141 dizains digitālo sistēmu?

T

tran

Guest
Hi all, es izmantot IC 5,141, Vai es varu izmantot to, lai izstrādātu digitālo sistēmu? Tas nozīmē es varu izmantot, lai aprakstītu sistēmas, rakstīt RTL kodu, sintēze, ... ? Vai es varu izmantot to, lai izstrādātu digitālo sistēmu, kā daži programmatūras, piemēram, MaxPlus vai Xilinx? Vai kāds iedodiet man kādu ideālu par to? Liels paldies.

Protams, jūs nevarat dizains digitālo sistēmu, ar IC5.141 tikai IC ir rīku kopums, kas vērstas uz analogās sistēmas vai pilnas individuāls dizains. Jūs varat darīt to ar maxplus vai Xilinx, bet tas ir tikai FPGA

Jūs varat izmantot IC5.141 lai izstrādātu digitālo sistēmu, bet es domāju, ka u nevar darīt, RTL un sintēzi, var u var dizains circuit shēmas un pēc tam darīt rokasgrāmatu izkārtojumu ķēdes, Maxplus & Xilinx programmatūras ieviešanas Digital circuit grāds standarta FPGA s, kur ir ja izmanto IC5.141, mums ir jāiet pielāgotus digitālo sistēmu impementation in ASIC

IC5141 ir tranzistors līmeņa rīks, kas nozīmē, ka jūs varat dizains digitālo ic ar rokām izkārtojumu, nevis automātiskās P & R. Es domāju, ka tas ir noderīgi, ja jūs vēlaties, lai izstrādātu īpašu ciparu bloku. Bet liela sistēma, tas tevi pārāk daudz laika.

Jā, IC tiek izmantoti, lai izstrādātu ciparu sistēmas. Bet IC (jūs varētu redzēt to sauc virtuozs), kas parasti iekļaujas lielākā digitālā IC dizains plūsma. Jūs veidojat digitālo šūnas ar IC, tad ir sintezators jāņem VHDL vai Verilog dizains un kartes dizainu jūsu digitālā šūnās izveidots IC. Lai izveidotu lielu pielāgotu ditigal ASIC pie tranzistoru līmenī aizņem pārāk ilgu laiku, gadus. Pat veidojot digitālās šūnu bibliotēka IC aizņem ilgu laiku. Ciparu šūnu jābūt notverti, izklāstīts, ko raksturo, jātestē, pārskatīts, optimizēta, uc

Varat to izmantot, lai izstrādātu digitālo sistēmu, bet ne kā jūs vēlaties (ABL -> Syntesis -> Vieta un Route, kas prasa citu rīku kopu.) Nornally par IC5141, jums ir izdarīt shematisks (izmantojot ciparu šūnu bibliotēka), tad izveidot izkārtojumu, izmantojot standarta šūnas. mm,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back