Vai mēs kompensētu atsverot līdzīgs šim?

B

benchen

Guest
A salīdzinājuma ar iepriekš amplifer un aizšaujamais parasti neparedz kompensēt apturu tāpat kā pirmās diagrammā.Bet es esmu lūgts darīt kompensēt anulējot saskaņā ar otro diagrammā.Vai ir iespējams darīt ievadi kompensē atsverot inculding ar aizvaru.Ir posive atgriezenisko saiti, aizšaujamais, un es domāju, ka ir problēmas, ja mēs savienot to negatīvu atgriezenisko cilpu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Nedomāju, ka jūs varat darīt, tāpat kā otrajā diagrammā.
Ievadparametrus izlīdzinātu uzglabāšanas nepieciešama preamplifier slēgšanas vienotību iegūt atsauksmes.Barības atpakaļ ir negatīvs.Par bulta ir posive atsauksmes tikai stabils, augsts vai zems līmenis sprieguma.Ja cilpa ietver ieslēgties kā Jūs nodrošinātu cilpa stabils vai nav aizvaru zināmā līmenī, un atsauksmes ir negatīvs.

interesing domāšana
Jūs varat izmēģināt to un man pateikt, kā rezultātā ~ ~!
tvertnes ~!

Es domāju, ka tas palīdzēs

Tagad es esmu projektēšana arī salīdzinājuma bet es domāju, ka vislabākā ideja ir padarīt preamplifier no 4 cascoded zems gaine pastiprinātāji un lietot produkciju un inoput izlīdzinātu uzglabāšanas
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Salīdzinot šos divus skaitļus, es domāju, ka vēlaties atcelt kompensētu spriegumu preamp un aizvaru.bet konvencionālajām aizšaujamais, kad ieslēgties darbu "nelineāra".
., kad slēdzis ir "on" un bulta ir "reset", ar aizvaru izlaidi visu vdd (vai kopējā režīmā spriegums), tādēļ ieejas spriegums opamp reset lai vdd,
tad kondensatori nav uzglabāšana jebkurā kompensēt informāciju.tā konvencionālajām aizvaru šo struktūru nevar atcelt preamp un aizšaujamais atlīdzību.

ja šī struktūra var atcelt preamp un aizšaujamais kompensēt,
tad bulta ir dizaina darbu pie lineārā reģionā kad slēdžiem ir "par".

Es domāju, ka tā var darīt, bet, kad jūs vēlaties novērtēt aizbultēt kompensēt jums ir izjaucis aizvaru atsauksmes tāpēc aizvaru darbojas kā amplifiert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back