Vai kāds zina kā nomainīt 'Aizvietot Fans ", modinātāju hlorīds UPS?

U

UPS MAN

Guest
Sveiki, man ir veikti UPS vairāk un tai ir 'Aizvietot Fan ", trauksmes vai kāds zina, kā nomainīt to? Tas tiek hlorīds. Man arī ir siemens masterguard ar pašu problēmu. Liels paldies Perry.

Iespējams, tā ir brīdinājums, ka jūsu ventilators ir problēmas, es uzminēt tas ir saistīts ar rpm produkciju ventilatoru. Vai esat aizstāj ventilators ar cits? Alex

Man bija teicis, ka fani ir mūžs, un nepieciešams aizstāt pēc šīs. Mēs aizstāj visi fani, bet tas joprojām signalizācija ka tie jānomaina. Perry.

Vai vecās ventilatori ar 3 kabeļiem, kas ir izejas, lai mērītu ātrumu? Vai jaunas tāda paša veida? Es nezinu, ja signalizācija ir faktiski norāda darbības traucējumu ventilatori (kas ir noteiktas, aizstājot ventilatoriem), vai ja tā ir tikai sava veida counter, kas ziņo, ka fani ir vecumā un ir reset daži veidā. Alex

Jā, tie tika aizstāti tāpat līdzīgiem. Tikai divi kabeļi. Es uzskatu, ka tas ir skaitītājs, kurš ir uzsvērusi, un tikai vajadzības atiestatīšanu, parametrs vai kaut ko, bet tagad ir ideja, kā. Perry.

Iestatījumiem var atjaunot signalizē PPVIS programmatūru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back