Vai kāds iedodiet man kādu ieteikumu par RF?

N

news

Guest
W serwisie społecznościowym Nasza-klasa.pl pojawiła się nowa funkcjonalność. Użytkownicy mogą już dodawać wiele zdjęć jednocześnie. Specjalna aplikacja dostosowuje je do wymagań serwisu.

Read more...

Hi, ik vienu, es esmu diezgan jauns šeit. Es tikko sākt savu pētījumu RF MEMS jomā. Pēdējā semestrī, es paņēmu RF kursu, kas tika mācīta ar ļoti sliktu skolotāju. Es nedomāju, ka es uzzināju daudz no viņa kursa. Vai ir kādas labas grāmatas, vienkāršs, bet ir dažas dziļuma attiecībā uz RF vai RF MEMS? Jebkura atbilde būs ļoti appreciated. Paldies jums puiši. Alekhsei

Hi, Pērk kopiju RF circuit design Chris Bowick. Tas ir viens no labāk grāmatas. Veidot daži vienkārši FM uztvērējs shēmas, Kuka grāmatas un vēlāk dizainu par savu. Trouble shoot! Hopr tas palīdz

hi, RF ir New Tech, u negribētu ur skolotājam pateikt u vairāk. recommand pārlūkot rfic2004.org

Vissvarīgākais ir, lai saņemtu atpakaļ RF bāzes ir: a) Get Pamattiesību grāmatu par elektronikas un sakaru grāmatas. b) Sameklējiet grāmatu par RF mikroelektronikas ar Radzavi. c) iegūt to pamati un saprast, Ar labu pamati u būtu spējīgi saprast labāk par RF. d) Vai savas piezīmes.

Paldies visiem par ieteikumiem. Es mēģināšu atrast RF grāmatu Ravazi. Atkal, paldies.

[Quote = alekhsei] Hi, ik vienu, es esmu diezgan jauns šeit. Es tikko sākt savu pētījumu RF MEMS jomā. Pēdējā semestrī, es paņēmu RF kursu, kas tika mācīta ar ļoti sliktu skolotāju. Es nedomāju, ka es uzzināju daudz no viņa kursa. [/Quote] vai es drīkstu veikt ieteikums šeit? RF ir visvairāk plaša daļu elektroniku. Mikroelektronikas tu ignorēsi daudzas lietas pēc noklusējuma. RF lietas iegūt sarežģītas daudz, un jūs, iespējams, (to var mainīt pārāk) var būt nav saprotams skolotāja ļoti labi. Es nevaru teikt, ka ir slikti skolotāji, bet zinot līmeni grūtības RF ir es ceru, ka studentu vainot skolotāju. RF arī ir grūti, bet jums ir cītīgi jāmācās.

Pēc manām domām labu izpratni par teorijas RF ir obligāta. Bet tas ir ļoti svarīgi praksē, kā arī, piemēram, izstrādājot un realizējot neglīts shēmas, vienkāršu uztvērēju, un tā tālāk. Kur var iegūt pavārgrāmatu internetā? Vai vienkārši projekti - ti, "neglīts būvniecības" -, kas prasa maizes kuģa? Paldies.

Vai es varu sākt ievadīt RF jomā, izstrādājot uztvērēju shēmas, izmantojot PLL. Es domāju dziļas zināšanas meklēšanu PLL var atklāt daudzas facts.May es zinu jūsu komentārus. GD

RF mikroelektronikas ko Radzavi ir labākā grāmata par jebkuru Newbie jomā RF. un RF ir ļoti plašs jomā un prasa smagu darbu no studentu. nevar vainot sliktu skolotāju par sliktu pamatprincipu RF.u ir veidot tos pats. tomēr tās liela pētniecības joma. visu labāko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back