Vai ir veids, kā pārbaudīt verilog programmas, izmantojot simulators?

K

kad_911

Guest
Hi .. Es tikko sāku mācīties verilog un testēšanas kodus Altera kuģa. Tā kā i dont ir Altera klāja mājās, vai ir veids, kā pārbaudīt verilog programmas, izmantojot simulators? kāds būtu labākais programmatūru šim nolūkam?
altera_de2.jpg

Jūs varat simulēt savu dizainu Altera Quartus, izmantojot iebūvēto simulatorā vai modelsim. Bet tas ir galvenokārt paredzēta loģiku simulāciju, nevis galīgo dizainparaugu, kas ir saistīta ar baord. Vienīgais ir tas, ka jums ir, lai izveidotu simulācijas izmēģinājumu stendā, kas būs simualte ieejas jūsu verilog ķēdē.

Vienīgais ir tas, ka jums ir, lai izveidotu simulācijas izmēģinājumu stendā, kas būs simualte ieejas jūsu verilog circuit
. What do u domāju ar šo? Vai ir veids, kā pārbaudīt kodu, neuzdodot sākotnējās vērtības sākumā? es domāju ... ļauj teikt, es gribu veikt loģiskās ieejas. ja 2 slēdži tiek izmantoti kā 2 ieejas, un kā izejas LED. Kā es varu veikt šo simulatoru? i izmantoja veritak bet dont domāju, ka tā var piešķirt ieguldījumiem, kas neko ... : (Jebkura palīdzība, kas pls?

Jūs nodot sākotnējo vērtību, izmantojot testbench, kas būs usef simulācijas. Kas ir switche šeit? divas valsts objektu, katrs statre pārstāv 1 vai 0. Kas ir LED, produkciju vērtē pēc 0 vai 1 (OFF vai ON attiecīgi). Intrdoductory tutoriāli QuartusII ir pietiekami labs, lai jūs caur to. Altera kā arī citās vietās daudzi ir diezgan laba sutff par to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back