Vai ir pareizā metode, lai atrastu differental ostas pretestība?

Y

yuhohang

Guest
Dear All Es gribu uzzināt differental ostas pretestība ar šādu metodi, lūdzu kāds sniegt man komentāru. 1. Izmantojiet akumulatoru jauda, par 2 ķēdē. Izolēt pamatu kontūra bewteen un tīkla analizatoru 3. Connect "Port 1" tīkla analizatoru vai nu vienu no differental ostā. 4. Otrs differental ostas savienojumu ar tīkla analizatoru pamatu "Port 1". Vai tas ir S11 varētu būt vienāds ar differental ostas pretestība?

Tam vajadzētu strādāt, ja vien jums nav pārslodzes ķēdes esat mērīšanu ar tīkla analizatoru signālu. Mēģiniet mērījumu un redzēt, ja tas ir tas, ko jūs sagaida. Tad apakšējā analizatora signāla līmenis ar analizatorā iespējas un redzēt, ja lasījumā ir tas pats.

Ostas 1, tīkla analizatoru, lai vienā galā diff ķēdē. Port 2 tīkla analizatoru, lai otrā galā diff ķēdē. Take S-parametri. Noguldiet šo S-parametru bloku jūsu mīļākie simulators. Ja tas ir @ / D / S, tad pārtraukt bloks ar 50 ohm izbeigšanu ar abām nepamatotu galiem. Tad jūs varat izlasīt, lai diferenciāli S-parametru atgriešanās zudums. Ja jūsu simulators ir tikai pamatotas gali (M / W / O), tad izmantot ideāls 01:01 transformators starp S-parametru bloku izbeigšanu, lai do diff uz vienu beidzās konversiju. Ja jums nav simulators, varat arī aprēķināt diff atgriešanās zaudējumu, izmantojot vienu beidzās S parametri, kas veikti iepriekš. Skatīt R / FD / e / s / i / g / n M / / g / a / z / i / n / e Jan 1999 lpp 24.

Ko darīt, ja jums ir četri porti, un kā Jūs mērīts diferenciāļa portu, izmantojot VNA? : Roll:: roll:: roll:

> Ostas 1, tīkla analizatoru, lai vienā galā diff ķēdē. Port 2 tīkla analizatoru, lai otrā galā diff ķēdē. Take S-parametri. Noguldiet šo S-parametru bloku jūsu mīļākie simulators. Ja tas ir @ / D / S, tad pārtraukt bloks ar 50 ohm izbeigšanu ar abām nepamatotu galiem. Tad jūs varat izlasīt, lai diferenciāli S-parametru atgriešanās zudums. ja pieslēguma osta ir nepamatots, kā tas reklāmas definējusi ostas raksturīgo impedance? in smith chart, kas ir mūsu Zo? varbūt mēs varētu izmantot 1 izbeigšanu ostu un noteikti izbeigšanu Ostas Zc = 100 ohm un savienot vienā galā ar s-parametrs bloks 1 ostu un citu galu (terminators) uz bloka 2 portu. ka vajadzētu dod atšķirīgu S-parametrs atgriešanās zudums. kāds zina, kā atrast kopēju S-parametrs atgriešanās zaudējumu? es varu redzēt šādus rakstus? Skatīt R / FD / e / s / i / g / n M / / g / a / z / i / n / e Jan 1999 lpp 24.

Es neredzu R / F / dizaina jautājumu par to mājas lapā, tā tikai iet atpakaļ uz 2000. Es scan to un pēc to vēlāk. In @ DS, ja jūs savienot Z = x omi izbeigšanu, kā rezultātā smith chart ir normalizēta līdz x omi. Tas nav svarīgi, vai izbeigšanu ir pamatots vai ne.

1. lietot 01:01 pārveidot vai Balun, lai izmērītu 2. Agilent jaunu VNA ir šāda funkcija, lai pārbaudītu diff tīklam

Šī tēma ir diezgan interesanti man. Es izlasīju @ gilent pieteikumu piezīmēs par lietošanas Balun agrāk, bet kā lai mēs to par shēmu ar PCB izmēra, piemēram, GSM kuģa. Es domāju, ka Balun gadījumā ir spēkā tikai atsevišķus sastāvdaļu tests. Vai kāds RF dizaina apraksta iepriekšējo pastu, es arī ļoti interese par to! Vai dodiet mums vairāk ideja par šo tēmu!

Man nepatīk Balun ideja. Tas vienkārši ievieš vēl vienu nenoteiktības mērījumu. Dažreiz es izmantošu precizitāti 180 grādu hibrīdu šim nolūkam, bet Barošanas nav ļoti labi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back